Makien Verkroost interior design + styling: Interieurontwerpers in Eibergen | homify
Wijzig profielfoto
Wijzig omslag
Makien Verkroost interior design + styling
Makien Verkroost interior design + styling

Makien Verkroost interior d…

edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Wijzig omslag
Makien Verkroost interior design + styling
Makien Verkroost interior d...
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Als professioneel interieurontwerper en stylist houd ik mij bezig met alles op het gebied van wonen, werken en interieur. Het ruimtelijk vormgeven of het ingaan op een detail van een ruimte; alles is mogelijk, maar het is aan u om te bepalen waarin u ondersteuning wilt.

Een interieur wordt naar mijn mening niet samengesteld door één serie meubelen uit een showroom, maar dient een weerspiegeling te zijn van de mensen die er leven. Ik kan u helpen bij het vinden van een persoonlijke stijl en sfeer waarin uw persoonlijke eigendommen zijn terug te vinden. Ook bij het inrichten van uw bedrijf kan ik helpen bij het integreren van de persoonlijke huisstijl van uw onderneming. Het interieur en de vormgeving binnen uw bedrijf dragen bij aan uw succes, maar nog belangrijker; elke ruimte is uw visitekaartje! Een fijn binnenkomen en een inspirerende werkplek werken voor uw medewerkers en klanten stimulerend. Ik zie het als mijn taak om voor u een goed onderbouwd interieuradvies uit te brengen op basis van uw leefstijl of de ruimte. Elk advies gebeurd in overleg, met daarbij uw smaak, budget, en het gevoel voor de ruimte als leidraad.

Diensten
interieurontwerp, Interieurstyling, en verkoopstyling
Servicegebieden
  • Interieurontwerp & styling
  • Eibergen
Adres
Kievitstraat 3,
7151 TJ Eibergen
Nederland
+31-610230072 makienverkroost.nl
Prof pin.png%7c52.0953684,6