Artiflex Terrazzo

Beoordelingen

Super blij met het mooie werk van Wesley. Kleur en schelp nuance zelf kunnen aangeven. Daarbij is het ook nog eens heel makkelijk schoon te houden!
11 maanden geleden
Professioneel team, vlotte en duidelijke communicatie, echte vakmensen die zorgen voor een prachtig eindresultaat
ongeveer 1 jaar geleden
Een topbedrijf! Wesley en zijn team zijn ambachtsmensen die je graag de sleutel van je huis geeft. We kregen er dankzij goed advies en vakwerk een prachtig rond aanrechtblad voor terug en na afloop werd ook nog gepoetst. De dank is groot!
meer dan 1 jaar geleden
In november heeft Artigflex Terrazzo een prachtige vloer en aanrechtblad op maat gemaakt voor ons. Wesley heeft zichtbaar liefde voor zijn vak, hij denkt mee, is eerlijk en komt zijn afspraken na. En bovenal, een kunstenaar met terrazzo.
ongeveer 2 jaar geleden
Super vakmanschap!
ongeveer 2 jaar geleden
Wij zijn erg blij met het eindresultaat van het aanrechtblad voor de nieuwe keuken! Het is echt een eye catcher geworden, de service is super en er is vakwerk geleverd. Als je een uniek werkblad voor je keuken wilt zal ik Artiflex zeker aanraden!
ongeveer 2 jaar geleden
Wij hebben heel goede ervaringen met Artiflex Terrazzo. De werkzaamheden zijn keurig en vakkundig uitgevoerd. Er wordt netjes en volgens de vantevoren aangegeven planning gewerkt. Het contact met Wesley verloopt plezierig en ‘last but not least’: de granito/terrazzo vloer is echt prachtig geworden! We zijn heel tevreden en krijgen ook veel positieve reacties!
meer dan 4 jaar geleden
Mooie vloer, gelegd voor een mooie prijs en binnen korte termijn. Later nog teruggekomen voor het in de was zetten van de vloer. Vloer had daarna een nog diepere kleur. Prima service. Goed bereikbaar voor vragen.
meer dan 4 jaar geleden
Absolute vakman! Afgelopen week heeft Wesley van Artiflex Terrazzo in onze jaren 30 woning een granito keuken- en toiletvloer gerepareerd en opgeknapt en een granito badkamer- en toiletvloer nieuw aangelegd. Hoewel door miscommunicatie in het voortraject aan onze kant niet alles was voorbereid heeft Wesley zich niet uit het veld laten slaan en zeer vakkundig alle werkzaamheden uitgevoerd. Wesley verstaat zijn vak bijzonder goed en gaat pas weg als klant en hijzelf 100% tevreden zijn. In ons geval: missie geslaagd! Wij zijn erg tevreden en zouden hem zeker aanbevelen.
bijna 6 jaar geleden
Vraag beoordeling aan