Artiflex Terrazzo

Projecten

Nieuw project

Artiflex Terrazzo voor al uw terrazzo!!

Terrazzo -, Granito vloeren, aanrechtbladen, keukenbladen, werkbladen, wastafels, maar ook tafelbladen, plantenbakken, losse tegels en zelfs garagevloeren.....allemaal bij ArtiflexTerrazzo!

Artiflex is een jong en dynamisch bedrijf waar de ervaring van het werken met terrazzo met de paplepel ingegoten is. De mogelijkheden die ons product u kan bieden is bijna oneindig te noemen. Terrazzo of Granito is een duurzaam product welke een prachtige luxe uitstraling met zich mee brengt en hierdoor erg populair is. Wij kunnen het tot bijna alles verwerken in verschillende motieven, uitstralingen en uitvoeringen, waardoor het zowel als in en om het huis een aanwinst is, als in uw bedrijf. Van klassiek tot modern, van industrieel tot landelijk, er is enorm veel mogelijk. Terrazzo of Granito is makkelijk in onderhoud en bij goed onderhoud gaat het tientallen jaren mee.

Wij werken altijd in samenwerking met de klant, zo kunnen wij voor u ontwerpen, maar ook met u ontwerpen, zolang het naar uw wens is. Wij staan voor het bieden van goede service met een product van hoge kwaliteit. Tevens zijn wij aangesloten bij de Brancheorganisatie NOA

Servicegebieden
  • terrazzo vloer
  • terrazzo aanrechtblad
  • Amsterdam
Adres
Spengenpad 76
1107WJ Amsterdam
Nederland
+31-204470081 www.artiflex-terrazzo.nl

Beoordelingen

Professioneel team, vlotte en duidelijke communicatie, echte vakmensen die zorgen voor een prachtig eindresultaat
ongeveer 1 jaar geleden
Super blij met het mooie werk van Wesley. Kleur en schelp nuance zelf kunnen aangeven. Daarbij is het ook nog eens heel makkelijk schoon te houden!
11 maanden geleden
Een topbedrijf! Wesley en zijn team zijn ambachtsmensen die je graag de sleutel van je huis geeft. We kregen er dankzij goed advies en vakwerk een prachtig rond aanrechtblad voor terug en na afloop werd ook nog gepoetst. De dank is groot!
meer dan 1 jaar geleden