Studio Solid: Architecten in Noordwijk | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Studio Solid
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Studio Solid
Studio Solid
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

STUDIOSOLID is een creatieve, allround ontwerpstudio. Kleinschalig, klantgericht en flexibel. Gemotiveerd om altijd tot het beste ontwerp te komen. Ook voor toekomstige generaties.

STUDIOSOLID richt zich voornamelijk op verbouwingen. Denk hierbij aan woningen, maar ook winkelpanden, horeca of kleine kantoren. Voor zowel bouwkundig ontwerp als interieurontwerp ben je bij STUDIOSOLID in de juiste handen. Een persoonlijke aanpak en het vertalen van jouw wensen staat bij STUDIOSOLID centraal. Daarnaast wordt er altijd gestreefd naar een functioneel en inspirerend ontwerp, waarbij duurzaamheid als vanzelfsprekend wordt gezien.

Diensten
  • Bouwkundig ontwerp
  • Bouwkundig tekenwerk
  • 3D visualisatie
  • Interieurontwerp
  • Ontwerp
  • Bouwtekeningen
Servicegebieden
Nederland
Adres
De Hooge Krocht 76
2201TZ Noordwijk
Nederland
+31-618999523 www.studiosolid.nl
Prof pin.png%7c52.2085918,4