Tuin van Heden: Hoveniers & tuinarchitecten in Tuitjenhorn | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Tuin van Heden
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Tuin van Heden
Tuin van Heden
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Visie

De tuin zie ik als een plek om helemaal uw eigen stempel op te drukken. De kans om een sfeer te creëren die u aanspreekt. Als die sfeer ondersteund wordt door de juiste beplanting en verharding, ontstaat uw eigen tuin van heden. Een oase van rust in een jachtige wereld. Een tuin is in mijn visie geslaagd als we dit weten te bereiken.
 
 
De tuin nodigt uit om naar buiten te gaan
Heel belangrijk in dit proces is het vormgeven van de ruimte. Tijdens het ontwerpen ontstaan spannende doorkijkjes. Door openheid en gebondenheid af te wisselen creëren we een mooi evenwicht. Hierbij werk ik graag met niveauverschillen. Ook speelt bij mijn tuinontwerpen het groen altijd een belangrijke rol. Bij het ontwerpen zoek ik voor ieder seizoen naar een accent, zodat de tuin het hele jaar iets te bieden heeft. De tuin nodigt uit om naar buiten te gaan en is ook mooi om vanuit het huis te bekijken. Kunst in de tuin kan hierbij een prachtige aanvulling zijn. Daarom heeft Tuin van Heden een eigen kunstpagina.

Diensten
Tuinontwerp-tuinaanleg
Servicegebieden
  • Tuin van Heden werkt samen met diverse kunstenaars.
  • tuitjenhorn
Adres
de Snoekbaars 5
1747es Tuitjenhorn
Nederland
+31-623148284 www.tuinvanheden.nl
Prof pin.png%7c52.7393086,4