Studio Groen+Schild: Architecten in Deventer | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:2982:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Studio Groen+Schild
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Studio Groen+Schild
Studio Groen+Schild
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Studio Groen+Schild is een bureau voor interieurarchitectuur en architectuur met opdrachten in binnen- en buitenland. Ons team bestaat uit 5 interieurarchitecten, 1 architect, een bouwkundige en managementassistent.

Beleving van ruimte, is naast het functionele aspect van het ontwerp, een belangrijk onderdeel van ons werk. We richten ons op de gebruiker en willen met onze ontwerpen een prettige en leefbare omgeving creëren. Dit doen we met vakmanschap, persoonlijke betrokkenheid en creativiteit.

We maken tijdloze ontwerpen die uitstijgen boven het alledaagse. We doen dit met respect voor de bestaande omgeving en oog voor de toekomst.

Diensten
  • interieurarchitectuur
  • Architectuur
Servicegebieden
transformatie, het nieuwe werken, en duurzaamheid
Awards
  • Design is Award 2014 – Global Winner
  • Winnaar JLL Winning Workplace Award 2015
  • Architectuurprijs Nijmegen 2016
Adres
Mr. H.F. de Boerlaan 34a
7417 DB Deventer
Nederland
+31-570610111 studiogroenenschild.nl
Prof pin.png%7c52.252502,6