Studio Groen+Schild: Architecten in Deventer, Nederland | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3688:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Studio Groen+Schild
Studio Groen+Schild

Studio Groen+Schild

ReferenceError: window is not defined at DmsProfessionalPage.getUserData (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components/dms/DmsProfessionalPage.jsx?:101:21) at DmsProfessionalPage.render (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components/dms/DmsProfessionalPage.jsx?:130:36) at processChild (webpack:////var/www/homify.de/shared/node_modules/react-dom/cjs/react-dom-server.node.development.js?:3171:18) at resolve (webpack:////var/www/homify.de/shared/node_modules/react-dom/cjs/react-dom-server.node.development.js?:3013:5) at ReactDOMServerRenderer.render (webpack:////var/www/homify.de/shared/node_modules/react-dom/cjs/react-dom-server.node.development.js?:3436:22) at ReactDOMServerRenderer.read (webpack:////var/www/homify.de/shared/node_modules/react-dom/cjs/react-dom-server.node.development.js?:3395:29) at Object.renderToString (webpack:////var/www/homify.de/shared/node_modules/react-dom/cjs/react-dom-server.node.development.js?:3954:27) at __webpack_require__.then (webpack:///./app/assets/javascripts/react_ssr_components.js?:12:30) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7)
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Studio Groen+Schild
Studio Groen+Schild
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Studio Groen+Schild is een bureau gevestigd in Deventer voor architectuur en interieurarchitectuur met opdrachten in binnen- en buitenland. Ons team bestaat uit interieurarchitecten, architecten, bouwkundigen en een officemanager. Een goed ontwerp vereist vakmanschap, creativiteit en een integrale aanpak.


Groen&Schild wonen is onderdeel van Studio Groen+Schild en richt zich op het bouwen en verbouwen van woningen. Het team van Groen&Schild zet haar brede kennis op het gebied van architectuur en interieur in om bijzondere ontwerpen te maken.

Binnen en buiten zijn in hun ontwerpen op een natuurlijke manier met elkaar verbonden. Hun voorliefde voor eerlijke en pure materialen zorgen voor tijdloze ruimtes. Ruimtes die vanzelfsprekend ogen, maar bijzonder blijken te zijn. Door de juiste verhoudingen, het uitzicht, het binnenvallende daglicht, het goede kunstlicht, de mooie materialen en kleuren en de passende meubels.


Een huis maken waarin de bewoner zich thuis voelt en zichzelf herkent, dat is de ambitie van Groen&Schild.

Diensten
  • interieurarchitectuur
  • Architectuur
Servicegebieden
Overijssel, Deventer, en Nederland
Adres
Zuiderzeestraat 3
7411 MC Deventer, Nederland
Nederland
+31-570610111 studiogroenenschild.nl
Prof pin.png%7c52.2460745,6