DIEVORM B.V.

Projecten

Nieuw project

DIEVORM is een ontwerp bureau. Gericht op interieur en exterieur. We maken en ontwerpen kasten en keukens op maat. Daarnaast ontwerpen we tuinen en landschappen, die een verbinding kunnen maken met de verbinding van het ontwerp binnen, of visa versa.

Servicegebieden
Arnhem
Adres
Bruningweg 19
6827 BM Arnhem
Nederland
+31-263271500 www.dievorm.nl

Beoordelingen

Begin 2023 hebben wij via Pinterest een zoekactie gedaan voor interieur werk op zolder. Een kasten wand incl een bedombouw. Wij waren gelijk enthousiast over de resultaten welke wij zagen van Dievorm. Vervolgens zijn wij in contact gekomen met Martijn. Zijn motto was: er dient een klik te zijn tussen de ontwerper/bouwer en de klant. Dat sprak ons gelijk aan. Na een kennismaking zijn we met elkaar in zee gegaan en hebben we gezamenlijk een ontwerp gemaakt. Na alle tevredenheid vanuit ons! Niets was te gek wat wij vroegen. En zat een tijdsdruk op het plaatsen omdat wij binnen een korte periode de totale verbouwing met de aannemer ( plaatsen dakkapellen , versteviging van de kapconstructie e.d. ) wilde dat alles gemaakt zou worden en geplaatst zou worden. Nou dat is na volle tevredenheid gelukt. Zowel binnen de afgesproken tijd en voor het afgesproken bedrag met een geweldig resultaat. De service is voortreffelijk en je krijgt waar voor je geld. Super bedankt!!!!
4 maanden geleden
Wij hebben vlak voor de covid-periode een kast laten ontwerpen en die in covid-periode geplaatst. Hierbij is op veel praktische details gelet. Zelfs in 2023 zien we hoe goed hier over na is gedacht. Een sonos soundbar past precies!
ongeveer 1 jaar geleden
Wij hebben samen met Dievorm een wandkast ontworpen en door hen laten uitvoeren. Van oriënterend gesprek tot plaatsing van het meubel verliep erg prettig. Goed advies op gebied van materiaal, verhoudingen, inbouwspots etc. We wilden een tv achter de kastdeuren. Ze dachten goed mee over een geschikte oplossing. Wat ons betreft; wij kunnen Dievorm absoluut aanraden !
11 maanden geleden