Motion Gietvloeren
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project

Projecten

Motion Gietvloeren biedt u een naadloos, strak vloerensysteem waarbij kwaliteit en duurzaamheid samenvloeien. Een gietvloer van Motion zorgt voor een ruimtelijk effect, waarbij de esthetiek optimaal tot uiting komt.Motion Gietvloeren opereert in het midden tot hoog segment van de markt en wordt o.a. toegepast in:woningen, winkels, kantoren, showrooms, horeca, sportcentra en openbare gebouwen. Door de juiste mix van expertise en toegepaste materialen, onderscheidt Motion Gietvloeren zich van andere aanbieders. Daarbij hanteren wij een uitstekende prijs, kwaliteit verhouding.

Diensten
Applicatie en onderhoud van verschillende soorten gietvloeren
Servicegebieden
  • polyurethaan
  • PU
  • gietvloer
  • betonlook
  • woonbeton
  • cementgebonden gietvloer
Adres
Hettenheuvelweg 8
1101 BN Amsterdam
Nederland
+31-203420400 www.motionvloer.nl

Beoordelingen

Het zijn verkopers die met onderaannemers werken. Werk van de onderaanemers wordt niet/nauwelijks gecontroleerd. Klachten worden niet serieus behandeld en men is niet bereid om tot een consensus te komen. Men verschuild achter de algemene voorwaarden en daar kun je het mee doen. Doe geen zaken met dit bedrijf! Als je een probleem hebt dan heb je dus echt een probleem en mag je het op eigen kosten gaan oplossen.
meer dan 4 jaar geleden
Ronduit slecht. in plaats van de beloofde doorlooptijd van 2 weken meer dan 6 weken ellende. Uiteindelijk minder geleverd dan oorspronkelijk overeengekomen en alleen een creditering van het niet geleverde . Door mij veel meer bijkomende kosten die inmiddels zijn opgelopen tot enkele duizenden eu.ros En de enige tegemoetkoming is een sorry. Empatisch vermogen voor de klant volledig afwezig Daar waar nog pogingen zijn gedaan tot herstel, worden de kosten ook afgewenteld op onderaannemers (Motion doet het niet zelf, maar besteed uw vloer uit) . Ronduit een afrader. De ene ster is alleen maar omdat het verplicht een ster in te vullen, eigenlijk is dit een 0 mogelijk nog lager.
meer dan 4 jaar geleden
Doe aub geen zaken met Motion. Je betaalt een vermogen aan dit bedrijf voor zeer slechte kwaliteit. Er is geen sprake van enige vorm van klantenservice. Klachten worden niet serieus genomen en er wordt keihard gezegd dat je elders “maar je geld moet gaan besteden als het je niet bevalt.” Geen begrip of oplossing. Laat dit een waarschuwing zijn voor een ieder. Zij werken inderdaad met goedkope onderaannemers waardoor er prutswerk wordt afgeleverd.
meer dan 3 jaar geleden
Prof pin.png%7c52.3034081,4