Kunstconstructie: Interieurontwerpers in Arnhem | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Kunstconstructie
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Kunstconstructie
Kunstconstructie
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

De combinatie van ruimtelijkheid en beleving zijn onze belangrijkste uitgangspunten. Deze twee aspecten zie je ook terug in onze kunstwerken. Wat is de functie van een ruimte? Hoe verhoudt deze zich tot de omliggende ruimtes, zowel ruimtelijk als tot de mensen die de ruimte gaan gebruiken? Waar liggen letterlijk en figuurlijk de ruimte en de mogelijkheden? Deze vragen gaan wij onderzoeken en de antwoorden zijn terug te vinden in ons ontwerp.

Françoise heeft de opleiding architectonische vormgeving aan de Academie Beeldende Kunsten in Maastricht gevolgd. Casper heeft een achtergrond als meubelmaker.

Diensten
Interieurontwerp en Interieuradvies
Servicegebieden
Arnhem
Adres
Nijhoffstraat 11
6821BG Arnhem
Nederland
+31-646591369 www.kunstconstructie.nl
Prof pin.png%7c51.9879526,5