Kars bouwadviseur en -begeleider: Aannemers in Heukelum | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Kars bouwadviseur en -begeleider
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Kars bouwadviseur en -begeleider
Kars bouwadviseur en -begel...
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Het nieuwe bouwen! Bouwen in eigen regie, onder begeleiding van een bouwkundige met een transparant prijsbeleid. Zo bouw ik, samen met u! Mijn naam is André Kars, een ervaren projectleider met een eigen bureau in bouwadvies- en begeleiding.

Particulieren en bedrijven kunnen bij mij terecht voor de advisering en begeleiding van het volledige ontwerp- en bouwproces. Van nieuwbouw of verbouw, van badkamer tot volledig huis, van beginnend idee tot oplevering. Hierbij sta ik gedurende het hele bouwproces naast mijn klant. Ik adviseer bij beslissingen en zorg dat deze op het juiste moment genomen worden. We bouwen samen!

Ik verzorg de communicatie naar en tussen de betrokken partijen, stuur ze aan en controleer ze. Vanuit mijn centrale positie overzie ik het gehele bouwproces en reageer ik op ontwikkelingen. Ik verbind partijen en plan de werkzaamheden. Dit werkt efficiënt, is kostenbesparend en draagt bij aan een soepel verlopend bouwproces. Ik ontzorg u!

Ik ben onafhankelijk en werk samen met verschillende deskundige partijen uit míjn of úw netwerk. We bepalen samen welke partij de meest gunstige prijs-kwaliteit verhouding heeft en de opdracht gaat uitvoeren. Offertes en facturen bespreek ik met u, daardoor bent u gegarandeerd dat er geen opslagen of partijen tussen zitten. Ik voer een transparant prijsbeleid!

Servicegebieden
  • Klanten ontzorgen bij het volledige ontwerp- en bouwproces en besparen op bouwkosten.
  • Heukelum
Adres
Groenewal 19
4161 CL Heukelum
Nederland
+31-618507323 www.bouwadviseur.com
Prof pin.png%7c51.8732867,5