Noctum: Interieurontwerpers in Rotterdam | homify
Noctum

Noctum

Noctum
Noctum
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Exclusieve Italiaanse interieurvormgeving

Noctum Projecten is een veelzijdige en allround ontwerpstudio voor hedendaagse Italiaanse high-end interieurs. Onze studio is erop gericht om doordachte interieuroplossingen voor het interieur te creëren en tegelijk Rimadesio's uitgebreide en complete selectie van opties te benadrukken. Deuren, schuifdeuren, huiskamersystemen, inloopkasten en complementen: voor elk designthema in de hedendaagse woning kan een oplossing gevonden worden, die wordt gekenmerkt door de hoogste technische en esthetische kwaliteit. Noctum werkt aan de turn-key totaalinrichting van winkels, kantoren, horeca etc.


Naast het Italiaanse merk Rimadesio werken wij veelvuldig met de merken Agape en Boffi voor de inrichting van de Italiaanse badkamer. Paola lenti, B&B Italia, Minotti, Molteni en Porro passen wij toe in de living area. Alles op elkaar afgestemd voor een unieke ervaring op maat. De wellness is voor ons Effegibi. Luxe en weldaad. Hammams en complete sauna's uitgevoerd naar wens van de gebruiker. Natuursteen is een materiaal waar wij graag mee werken en een uitstekende expertise in hebben. Wij kunnen u zeldzame en luxe soorten aanbieden voor een betoverende uitstraling van uw leefruimte.

Diensten
  • Advies
  • ontwerp
  • installatie
  • interieurarchitectuur
Servicegebieden
Nederland
Adres
Kromme Elleboog 35
3012VM Rotterdam
Nederland
+31-102233820 www.noctum.nl