Puurbouwen: Architecten in Amsterdam | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Puurbouwen
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Puurbouwen
Puurbouwen
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Puurbouwen staat voor eenvoudige, slimme en praktische ontwerpen met zo veel mogelijk gebruik van pure materialen. Puurbouwen specialiseert zich in het maken van een ontwerp voor nieuwbouw, aanbouwen en interieurs. Het indienen van de omgevingsvergunning, de aannemersselectie en ook bouwbegeleiding behoren allemaal tot onze werkzaamheden. Ons doel is een betere ruimte voor u te ontwerpen, die bij u past. Wij nemen bij ons ontwerp uw wensen en eisen dan ook altijd als uitgangspunt. Onze kracht zit hem in het aanbieden van een slimmere oplossing of een verassende indeling, of gebruik van een onverwacht materiaal of mooi detail. Zonder dat u uw eigen stempel op uw project dreigt te verliezen.

Diensten
  • Architectuurontwerp
  • aanbouw
  • nieuwbouw
  • verbouwing
  • tekenwerk
  • omgevingsvergunning
Servicegebieden
Amsterdam
Adres
1098 jr Amsterdam
Nederland
+31-616476901 puurbouwen.nl
Prof pin.png%7c52.3562685,4