De Suite Bed Shop in Moordrecht | homify
De Suite
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Statistieken Premium
De Suite
De Suite
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Stijlvol en beter slapen

Al meer dan 35 jaar werken we bij De Suite vol passie aan het ontwerpen, produceren en leveren van fantastische Nederlandse bedden. Met verstand van zaken nemen wij alle tijd om voor u het perfecte bed te maken. Volledig afgestemd op uw lichaam én volledig naar uw smaak. Stijlvol vormgegeven door onze eigen ontwerpers en uniek door een complete collectie accessoires, zoals hoofdborden, meubelen en bedlinnen. Zo past elk type bed in uw eigen slaapkamer; zowel de design bedden, de boxsprings en zelfs de hoog-laag bedden.

Complete slaapkamers van A tot Z

In de showroom in Moordrecht staan de bedden en kasten fraai opgesteld. Tevens kunt u kijken in het atelier en bij de productie. Deze keuze is uniek en als u zeker wilt zijn van de kwaliteit en prachtige bedden en kasten, dan is een bezoek aan De Suite echt de moeite waard. Het bijzondere is dat we alles in eigen hand houden: advies, inmeten, tekenen, productie en montage. En dat ziet u terug in een perfect eindresultaat.

Diensten
 • Bedden
 • Boxsprings
 • Hoog laag bedden
 • Slaapkamers
 • Kasten op maat
 • Slaapkamerkast
Servicegebieden
 • Zuid Holland
 • Noord Holland
 • Utrecht
 • Gelderland
 • Noord Brabant
 • Zeeland
 • Vlaanderen
Adres
Zuidplaspolderweg 11
2841 DC Moordrecht
Nederland
+31-182375022 www.desuite.nl

Beoordelingen

Al jaren klant bij dit geweldig bedrijf! De persoonlijke wensen worden samen met proffesioneel advies tot een opdracht gevormd.Het daadwerkelijk resultaat is altijd weer verbluffend. Dank voor het leveren van de uitstekende service en kwaliteit! R&S
9 dagen geleden
Voor onze nieuwe woning in Utrecht waren wij op zoek naar een nieuw bed. Nadat we bij een aantal bekende beddenzaken waren geweest maar niet konden slagen kwamen we bij De Suite. We wilden ook graag nog enkele kasten en De Suite bood dit totale concept aan. De eerste afspraak met Bart was zeer prettig. We hadden al veel voorwerk gedaan met stoffen en kleuren, maar Bart luisterde goed naar al onze wensen en gaf aan hier zeker wat mee te kunnen. Bart had een ontwerp gemaakt wat precies in ons plaatje paste en daar waren we erg blij mee. We hebben nog wat aanpassingen gedaan en het totaalontwerp was klaar. Nu moesten we nog proefliggen. Bart gaf aan dat het proefliggen niet direct hun prioriteit heeft, maar dat ze graag willen dat je een goed gevoel hebt bij wat zij voor je doen. Ze maken de matrassen allemaal zelf en op maat. Hierdoor zijn ze flexibel en kunnen ze het matras precies zo maken als jij wil en zoals zij denken dat hij moet zijn. De montage van het bed en de kledingkasten was top. Alles werd netjes en goed verpakt geleverd en ook over de montage zijn we erg tevreden. De jongens werkten precies en netjes. Als er een aanpassing gedaan moest worden was dit geen probleem. Erg fijn! En toen de eerste nacht in het bed, dit was heerlijk. We hebben ook twee hoofdkussens van De Suite besteld en deze zijn ook heerlijk. Kortom een heel fijn bedrijf, goede service, een luisterend oor, netjes, transparant, snel, betrouwbaar en goed bereikbaar. Echt een aanrader!
6 dagen geleden
Via een advertentie in het ND werden wij geattendeerd op De Suite. Ons sprak aan dat het bedrijf zowel bedden als inbouwkasten op maat maakte. In ons nieuwe appartement leek ons dat een goede optie, temeer daar wij minder ruimte zouden hebben in onze twee-onder-een-kap huis. Wij zijn daarheen gegaan en zijn erg goed geholpen. De ontvangst was hartelijk, de begeleiding professioneel en had duidelijk een toegevoegde waarde. Via de tekeningen konden wij een goed inzicht krijgen en via wat heen en weer gepraat is een mooi plaatje ontstaan, dat nu tot onze grote tevredenheid gerealiseerd is. Een bijkomend voordeel is dat een stoffeerderij en vloerenbedrijf in hetzelfde pand huist en dat resulteerde in een prima samenwerking tussen beide. Kortom: wij zijn uiterst tevreden met de nu geïnstalleerde onderdelen en hebben geen spijt van de samenwerking met de bedrijven uit Moordrecht. Stadse kwaliteit met dorpse service en klantvriendelijkheid.
4 maanden geleden
Prof pin.png%7c51.9935085,4