ErasmusX: Architecten in Schijndel | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
ErasmusX
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
ErasmusX
ErasmusX
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

ErasmusX is een ontwerpbureau met meer dan 20 jaar ervaring en
expertise in het ecologisch- ontwerpen, adviseren en bouwen. We houden ons bezig met energie, maar ook met het gezond bouwen voor u en de omgeving. Dat houdt in dat we werken met gezonde-, organische-, duurzame materialen en technieken voor een prettig woon- leefklimaat. Net als kleding moet het gebouw kunnen ademen en ventileren en passen om u een fijn- en comfortabel gevoel te geven.

ErasmusX werkt aan duurzame ecologische projecten voor bedrijven als particulier: o.a. woningbouw, woningbouwprojecten, kinderdagverblijven, yogaruimtes en mantelzorgwoningen. Daarnaast begeleidt ErasmusX aanvragen bij de gemeente voor bijvoorbeeld een bouwvergunning en/of het splitsen van een woning.

Elk gebouw krijgt bij ons een unieke vorm en uitstraling. De mens en de natuur staan centraal. ErasmusX zoekt samen met u naar biobased en duurzame oplossingen voor het gebouw als de omgeving.

De X staat hier symbool voor de vermenigvuldiging van activiteiten, zoals; samenwerking, projectondersteuning en advies.

Diensten
  • Eco architectuur
  • ontwerp
  • tekenwerk
  • gezondheid
  • bouwen
Servicegebieden
Heel Nederland en Schijndel
Adres
Lidwinahof 81
5481HL Schijndel
Nederland
+31-617292876 www.erasmusx.com
Prof pin.png%7c51.627169,5