BINDD: Designer producten in Heerlen | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
BINDD
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
BINDD
BINDD
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

BINDD is een concept waarbij eigenheid centraal staat. Massaproductie is er in
overvloed, maar echt uniek vaak moeilijk vindbaar. Marzena Rusyn de oprichtster van BINDD heeft vaak de neiging om een product bij aankoop te veranderen: “Want ik wil juist datgene hebben wat helemaal bij mij past en niemand anders heeft.”

Om ook voor anderen de mogelijkheid te creëren hun eigen wensen te (laten) vertalen naar een persoonlijke vormgeving is BINDD ontstaan.

Door toepassingen van verschillende materialen, patronen, technieken en door haar klanten te betrekken bij het ontwerp ontstaat er iets EIGENS en UNIEKS.

Servicegebieden
  • Interieur
  • Design
  • Maatwerk
  • kasten
Adres
Kloosterweg 1
6412CN Heerlen
Nederland
Bindd.nl
Prof pin.png%7c50.8920508,5