Metalstuff

Beoordelingen

Heel fijn contact met Dennis vooraf, en ontzettend blij met het resultaat! Onze stalen deur maakt het plaatje compleet! Dankjewel voor een goeie & snelle service en de prachtige deur!
4 maanden geleden
Super blij met mijn stalen deur van Metalstuff. Top bedrijf!
9 maanden geleden
Van meet of aan passie, service, een luisterend oor, pure kwaliteit! Echt waar ons geld. Daarbij heeft Dennis super mensen om zich heen!
9 maanden geleden
Dennis / Metalstuff heeft eerder al naar volle tevredenheid 2 stalen binnendeuren gemaakt in 2020. Nu Dennis gevraagd om de veranda te voorzien van 3 x 2 openslaande stalen deuren. Wat een prachtig resultaat. Dennis dacht goed mee in de aanpak en afwerking. Ook de plaatsing is top gebeurt. Vakwerk met aandacht. Aanrader!
9 maanden geleden
Duidelijk, betrouwbaar, komt afspraken na. Het product is perfect zoals besproken.
10 maanden geleden
Erg tevreden over de geleverde stalen deur. Dennis levert vakwerk en komt zijn afspraken goed na. Aanrader!
ongeveer 1 jaar geleden
De stalen scharnierdeur is technisch gezien, van een uitzonderlijke grote klasse Montage werkzaamheden getuigt van een bijzondere hoge mate van know-how en expertise. Daar neem ik mijn petje vooraf👍🏼
meer dan 1 jaar geleden
Metal-Stuff, Dennis heeft een prachtige taatsdeur gemaakt. Het aangedragen ontwerp heeft hij met zichtbaar groot vakmanschap weten te realiseren tot een deur die perfect past en met precisie is gemonteerd. Resultaat is een eyecatcher in onze hal. Super werk geleverd Dennis.
meer dan 1 jaar geleden
Zeer prettige en succesvolle samenwerking gedurende het gehele traject van ontwerp tot oplevering. Dennis is een ervaren vakman die kwaliteit in een hoog vaandel heeft staan. Niet enkel in woorden maar, veel belangrijker, ook in daden. Met oog voor detail produceert en levert hij een prima product. Wij zijn zeer blij en tevreden met de stalen puien van Metalstuff; een fantastische aanwinst in ons interieur.
meer dan 1 jaar geleden
Een metalen deur met kozijn laten maken en plaatsen door Metalstuff. Afspraken en levertijden nagekomen en goeie communicatie!
meer dan 1 jaar geleden
Wij hebben voor een zakelijk project tafelonderstellen laten maken door Metalstuff. Ze hebben topkwaliteit geleverd. Ook in de communicatie en service zijn ze erg sterk!
meer dan 1 jaar geleden
Na Metalstuff via internet te hebben gevonden, zijn we gaan kijken in de showroom in Sevenum. Daar werd snel duidelijk dat ze aandacht voor je wensen hebben en dat het vakmensen zijn. Zo blij met de taatsdeur want het is een eyecatcher!
meer dan 1 jaar geleden
Dennis heeft voor ons een schuifpui en sidetable gemaakt. We zijn superblij met deze eyecatchers. Wat een vakwerk. Geweldig! Wat wij ook als heel prettig ervaren is dat Dennis meedenkt tot in de kleinste details. Narda en Hay Hermans
meer dan 1 jaar geleden
Mooie stalen taatsdeur geplaatst. Goed advies en de deur is prima afgewerkt. We zijn er blij mee.
bijna 2 jaar geleden
Dennis heeft een prachtige stalen schuifdeur gemaakt tussen woonkamer en aanbouw. Een echte eyecatcher! Een mooi staaltje vakwerk! Wij zijn er super blij mee!
ongeveer 2 jaar geleden
Dennis heeft voor ons een keukenrek op maat gemaakt. Nauwkeurig en mooi afgewerkt. Een sieraad voor de keuken! En alles in prettig overleg.
ongeveer 2 jaar geleden
Metalstuff heeft bij ons twee taatsdeuren met zijlichten geplaatst. Prima werk geleverd ! Echte aanrader.
ongeveer 2 jaar geleden
Bij ons op het project Steinhagen is een grote prachtige taatsdeur geplaatst door Dennis: een echte eyecatcher!
ongeveer 2 jaar geleden
Dennis heeft een prachtige stoere taatsdeur geplaatst in onze woning op Steinhagen. We zijn er heel erg blij mee! Eyecatcher in onze woning.
ongeveer 2 jaar geleden
Schuifdeur op maat laten maken door Dennis. Stevige kwaliteit en heel precies werk geleverd. We zijn erg tevreden over het resultaat.
meer dan 2 jaar geleden
bijna 4 jaar geleden
Super blij met onze cortenstaal bakken die Dennis voor ons gemaakt heeft. Super service en fijn contact👍🏻
bijna 4 jaar geleden
Dennis is zeer betrokken gedurende de projecten en denkt graag met je mee. Hopelijk kan hij CarmenS interieurontwerp nog vaak van dienst zijn! Ik kijk uit naar onze samenwerking!
meer dan 4 jaar geleden
meer dan 4 jaar geleden
Wij hebben een prachtige robuuste houten salontafel bij Metalstuff besteld. Super blij mee en een mooie aanvulling op ons interieur. Vooral de betrokkenheid van Dennis bij zijn producten is erg leuk om te zien.
meer dan 5 jaar geleden
Vraag beoordeling aan