EH-ARCHITECTS. Architectbureau BNA: Architecten in Den Haag | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
EH-ARCHITECTS. Architectbureau BNA
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
EH-ARCHITECTS. Architectbureau BNA
EH-ARCHITECTS. Architectbur...
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

EH-ARCHITECTS is een architectenbureau uit Den Haag gespecialiseerd in nieuwbouw- en transformatieprojecten voor particuliere opdrachtgevers, bouwgroepen en bedrijven met een bijzondere (woon)wens. Wij ontwerpen, begeleiden en realiseren duurzame en betaalbare woningen met hoge architectonische kwaliteit op zelfbouwkavels door het hele land. Hierbij helpen wij onze opdrachtgevers met het vertalen en vormgeven van zijn of haar (woon)wensen in een concreet architectonisch ontwerp en testen dit in een vroeg stadium aan het gestelde budget.

Op het moment houden wij ons bezig met ontwerp, begeleiding en realisatie van onder meer zelfbouw- en samenbouwprojecten (PO/ CPO) in Amsterdam, Almere, Den Haag, Delft, Utrecht en Nijmegen en hebben wij ruim ervaring opgedaan met betaalbaar bouwen, duurzaamheid en transformatie van leegstaande (kantoor)gebouwen naar woningen. De ontwerpers bij EH-ARCHITECTS staan met beide benen in de samenleving, waarvoor wij regelmatig contact houden met pverheden, gemeenten, de politiek, professionele (markt)partijen, aannemers en particulieren.

Servicegebieden
Den Haag
Adres
SURINAMESTRAAT
2585GJ Den Haag
Nederland
+31-703462790 www.eh-architects.nl
Prof pin.png%7c52.0900768,4