Danielle Origami Lampen

Beoordelingen

We hebben 2 hanglampen bij Daniëlle gekocht en zijn hier ontzettend blij mee. We zijn al een aantal jaar op zoek geweest naar lampen. Deze lampen hebben wat wij zochten, net even iets anders. Daniëlle heeft ons fijn geholpen in haar winkel en goed geadviseerd. Het licht wat de lampen afgeven zorgt voor een warme uitstraling. Door de vorm en het materiaal blijf je er naar kijken. We gaan binnenkort voor de volgende bestelling.
5 maanden geleden
Danielle maakt prachtige lampen. We hebben een Aladdin XL op driepoot. Het is een eye catcher met prachtige geometrische lijnen en toch een heel warm gevoel. Ik heb nergens anders zoiets als dit gezien. De ontwerpen zijn uniek en allemaal met de hand gevouwen door Danielle zelf. Daniëlle gaat net zo liefdevol met haar klanten als met haar lampen om. Wat een geweldige winkel!
5 maanden geleden
Soms doe je wel eens een aankoop in je leven waar je steeds vol bewondering naar blijft kijken. De origami lampenkap is er zo een. Sereen staat ie overdag mooi te zijn en s'avonds komt ie tot bloei met de gekleurde led lamp. Zo bijzonder. Wat moet je blij zijn om zulke mooie objecten te kunnen vouwen. Dank Danielle.
6 maanden geleden
Prettige en persoonlijke communicatie en heel mooi, uniek en ambachtelijk product! Heel leuk dat ze ook aangeeft de hoeveelste lamp die specifiek met dit model, grootte en type papier is gemaakt. Met een Led-lamp die verschillende kleuren kan maken is het een echt pronkstuk in mijn woonkamer!
8 maanden geleden
Danielle heeft een mooi en toegankelijk zaakje waar verschillende modellen te bewonderen zijn. Danielle is kundig, vriendelijk, nuchter en probeert echt mee te denken. We zijn heel blij met de lampen!
9 maanden geleden
Wat waren we ontzettend blij met het vinden van deze one-of-a-kind-origamilampen. Uniek in zijn soort en ze staan zo prachtig mooi en zacht in ons interieur. Dat heeft niemand! En vanaf de bestelling tot aan het ontvangst word je goed door Daniëlle geholpen en op de hoogte gehouden. Totdat de lampen dan, netjes volgens afspraak, met de post verschijnen... En zelfs daar maakt ze een feestje van! Met de persoonlijke touch van Daniëlle voelde het nóg meer als een cadeautje. Ik ben heel blij met het resultaat; ze zijn prachtig! Dankjewel en echt een aanrader dus!
9 maanden geleden
Online hebben kwamen wij deze lampen tegen, uit Zuid Holland de rit naar o.a. deze winkel gemaakt om ze toch in het echt te kunnen bekijken. Hier hebben we goed advies gekregen voor wat wij wilde en wat mogelijk is. De lamp hangt nu prachtig in onze woonkamer, echt een stukje handwerk/vakmanschap. Wij zijn er erg blij mee. Bedankt Danielle!
10 maanden geleden
Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe lamp! Het is mooi om te zien wat Danielle vanuit haar passie weet te creëren. Ze is zeer klantvriendelijk en luistert goed naar je wensen. Het was een feestje om te horen dat de lamp eerder klaar was!
11 maanden geleden
Unieke lampen en super goede service. Danielle denkt mee, geeft goed advies en is heel flexibel. Wellicht een iets langere levertijd dan in een andere winkel, maar zeker het wachten waard!! Wij hebben 2 lampen gekocht in verschillende maten en ze hangen prachtig. Heel erg blij mee, echt een aanrader.
11 maanden geleden
Alles verliep prettig en volgens afspraak. We konden eerst rustig komen kijken hoe de lampen er in het echt uitzien. Onze lamp is prachtig geworden en we zijn er heel blij mee!
meer dan 1 jaar geleden
Nadat wij een huis hadden gekocht in Arnhem, zijn we de buurt gaan verkennen. Tijdens een wandeling door Klarendal trok de etalage van de werkplaats van Daniëlle gelijk onze aandacht. Voor onze woning, met een riet gestuct plafond, zochten we vederlichte hanglampen; mét karakter. Lampen die modern zijn en tegelijkertijd ook passen in een herenhuis van 100 jaar oud. Dat komt allemaal samen bij de origamilampen van Daniëlle. De lampen zijn uniek (genummerd) en handgemaakt. Daniëlle denkt mee, geeft goede adviezen én afspraak is afspraak. Wij hebben gekozen voor een Aladdin M in een smalle gang en een Ilyas XXL in de eetkamer. Allebei de lampen zijn wit, maar door de HUE verlichting kunnen we ze aanpassen aan ieder (sfeer)moment van de dag.
meer dan 1 jaar geleden
Op tv programma Danielle’s lampen gezien. Haar website opgezocht en mooie lamp uitgekozen. Omdat we paar aanpassinkjes wilden (oa andere kleur snoer) nog contact gezocht met Danielle. Niks leek teveel moeite. Na aantal weken konden we de lamp ophalen. Ook daarbij erg goede service. Inmiddels hangt de lamp op, staat prachtig, we zijn er erg blij mee!!
meer dan 1 jaar geleden
Wij zijn inmiddels in het trotse bezit van verschillende modellen origami lampen van Daniëlle. Een paar kleinere modellen (Idris en Lydia) en een grote Discus verlichten ons huis zo sfeervol! Tip: De Discus plafondlamp dimmen we met een Calex Ledlamp. Ideaal!! Daniëlle is professioneel, communiceert goed en snel en levert prachtig handgemaakte lampen. Een aanrader dus om bij haar origami lampen te shoppen.
bijna 2 jaar geleden
Superblij met mijn handgevouwen lamp van Daniëlle! Het is een echte blikvanger. Ik zag 'de maker' vanaf de straat wel eens werken met van die grote vellen papier. Fascinerend om te zien. Wel even een waarschuwing: als je binnenstapt ben je verkocht. Aan Daniëlle èn de lampen. Pure ambacht en dat gewoon bij mij om de hoek!
bijna 2 jaar geleden
We hebben twee prachtige lampen gekocht bij Danielle! Ze geven een prachtig zacht licht maar zijn ook mooi als kunstobjecten het licht niet aan is. Danielle heeft ons goed advies gegeven en was erg behulpzaam. Een aanrader voor iedereen die bijzondere en unieke lampen in huis wil! We bought two beautiful lamps from Danielle! They emit a beautiful soft light but are also very pleasing to the eye as objects of art when the light is off. Danielle gave us expert advice based on our needs and was very helpful throughout the buying process. Highly recommended for anyone who is looking for one-of-a-kind lamps for their home!
bijna 2 jaar geleden
Danielle maakt niet alleen mooie lampen, maar denkt ook op prettige wijze mee over vorm en kleur. Blij met het resultaat!
bijna 2 jaar geleden
Super service! Zo attent. Danielle heeft mij heel erg geholpen met haar advies voor een mooie hanglamp uit haar collectie Origami Lampen. De lampen worden helemaal met de hand gemaakt. Ze zijn te krijgen in allerlei soorten en maten. Prachtige kwaliteit en mooi afgewerkt. Wel op bestelling te koop en in haar atelier zijn alle lampen te zien. Het zijn collectors items en op afspraak kan je alle lampen bewonderen.
ongeveer 2 jaar geleden
Wat een fantastisch kunstwerk. We zijn er ongelofelijk blij mee. Kunst tot in de perfectie uitgevoerd. Goed advies gekregen en leuk contact.
ongeveer 2 jaar geleden
Heel blij met onze prachtige Aladdin lamp. Goede, duidelijke afspraken en een waanzinnig mooi resultaat.
ongeveer 2 jaar geleden
Bij toeval langs Danielles winkel-atelier gelopen en aangetrokken door haar etalage binnengestapt. Nog meer moois achterin ontdekt en gevallen voor de Ilyas XXL. Een echte aanwinst voor onze woonkamer, zowel aan als uit! Ook het contact met Danielle was erg prettig, een warme dame met passie voor wat ze maakt en uitermate vriendelijk.
meer dan 2 jaar geleden
Wat een ongelooflijk mooie lampenkappen maakt Daniëlle. Ik heb er twee gekocht, een grote en een kleinere Aladdin. Ze staan prachtig! Daniëlle denkt met je mee. Ook een kleine aanpassing aan het zelf meegebrachte voetje was geen probleem. Echt een leuke, bijzondere zaak, en een leuke, bijzondere onderneemster/ontwerpster!
meer dan 2 jaar geleden
Wat hebben wij genoten vanaf het moment dat wij Danielle in haar winkel kwamen. Wij zagen wat echt ambachtswerk en passie voor de origami lampen betekend Het resultaat is nu een prachtig kunstwerk in ons huis waarvan wij elk moment van de dag genieten. Dank je wel voor deze lamp.
meer dan 2 jaar geleden
Fijne persoonlijke support, en een prachtig eindresultaat! Super blij met de origami lampen van Danielle.
meer dan 2 jaar geleden
De lamp van Danielle maakt ons interieur echt helemaal af. Wat een uniek object is het! Prachtig gemaakt door een echte vakvrouw. Het contact met Danielle is prettig en ze heeft ons ook goed geadviseerd waardoor we een perfecte lamp hebben, terwijl we dat juist zo moeilijk vonden.
bijna 3 jaar geleden
De lamp die ik bij Danielle heb gekocht is gaaf en mooi. Heb Danielle op tv gezien met haar origami lampen toen was ik al verliefd op de lampen. En toen ik gisteren in haar atelier kwam en ze in het echt zag was ik verkocht ze zijn in het echt nog mooier dan op tv en Danielle is een spontane en vrolijke meid ze heeft passie voor wat ze doet. En als iemand op zoek is naar een aparte lamp dan zal ik haar zeker noemen
bijna 3 jaar geleden
Wij waren op zoek naar unieke lampen boven de bureaus op kantoor. Wij hebbeb 2x Aladdin XXL besteld en het staat echt geweldig!!! Super blij mee.
bijna 3 jaar geleden
Twee prachtige lampen gekocht. Kort samengevat: kunstig, mooi & sfeervol.
bijna 3 jaar geleden
Prachtige en sfeervolle lamp van Danielle gekocht voor in onze slaapkamer (model Lydia Aurora), we zijn er heel blij mee!
bijna 3 jaar geleden
Danielle maakt prachtige en sfeervolle origami lampen. Wat zijn wij er blij mee. Vooraf hadden we wat vragen maar die werden snel persoonlijk door haar beantwoord. Ook de levertijd heeft ze waar gemaakt! Kortom: wij zijn zeer tevreden 😊
ongeveer 3 jaar geleden
Wat leuk om, op binnenste buiten, Danielle lampen te zien maken, ik was gelijk enthousiast! We wilden een mooie lamp voor de slaapkamer en dat is gelukt ! De service en contact is ook super ! Dank je Daniëlle.
ongeveer 3 jaar geleden
Na verhuizing nu bijna 2 jaar geleden nog altijd met her en der een peertje aan het ruim 4 m hoge plafond. Mooie lampen vinden is voor ons heel lastig gebleken. Maar geduld is idd een schone zaak. Online in eens de prachtige handmade lampen van Daniëlle gevonden. Midden in de lockdown besteld. Snel en helder overleg over levertijd en gisteren als een Click and Collect pakket opgehaald. 4 prachtige lampen. Verpakt om een reis te doorstaan maar evengoed als een cadeau ingepakt. Vandaag opgehangen. Het is prachtig geworden. Thanks Daniëlle.
ongeveer 3 jaar geleden
Leuke winkel met hart voor de producten. Een aanrader :-)
ongeveer 3 jaar geleden
Wij wilden graag een mooie lamp voor onze slaapkamer en daarin zijn we uitstekend geslaagd bij Danielle Origami lampen. Goed advies van Danielle gekregen over de vorm en formaat van de lamp ten opzichte van de grootte van de ruimte. Al met al zeer tevreden over het product en advies wat zich vertaalt in 5 sterren.
meer dan 3 jaar geleden
Vraag beoordeling aan