Danielle Origami Lampen

Projecten

Nieuw project

Unieke designlampen van papier. Een lamp kopen voor je huis is nog niet zo eenvoudig. Hij moet mooi zijn én het gewenste licht geven. Neem eens een kijkje op de site van Danielle Origami Lampen. Voor strakke lampen, die warm en zacht licht geven.

U kunt terecht voor hanglampen, plafondlampen, wandlampen en staande lampen. Misschien wel eindelijk de juiste lamp gevonden!

Servicegebieden
Arnhem
Adres
Klarendalseweg 163
6822 GH Arnhem
Nederland
+31-655767821 danielleorigamilampen.nl

Beoordelingen

Soms doe je wel eens een aankoop in je leven waar je steeds vol bewondering naar blijft kijken. De origami lampenkap is er zo een. Sereen staat ie overdag mooi te zijn en s'avonds komt ie tot bloei met de gekleurde led lamp. Zo bijzonder. Wat moet je blij zijn om zulke mooie objecten te kunnen vouwen. Dank Danielle.
6 maanden geleden
Danielle maakt prachtige lampen. We hebben een Aladdin XL op driepoot. Het is een eye catcher met prachtige geometrische lijnen en toch een heel warm gevoel. Ik heb nergens anders zoiets als dit gezien. De ontwerpen zijn uniek en allemaal met de hand gevouwen door Danielle zelf. Daniëlle gaat net zo liefdevol met haar klanten als met haar lampen om. Wat een geweldige winkel!
5 maanden geleden
We hebben 2 hanglampen bij Daniëlle gekocht en zijn hier ontzettend blij mee. We zijn al een aantal jaar op zoek geweest naar lampen. Deze lampen hebben wat wij zochten, net even iets anders. Daniëlle heeft ons fijn geholpen in haar winkel en goed geadviseerd. Het licht wat de lampen afgeven zorgt voor een warme uitstraling. Door de vorm en het materiaal blijf je er naar kijken. We gaan binnenkort voor de volgende bestelling.
5 maanden geleden