Boks architectuur: Architecten in Blaricum | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3648:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Boks architectuur
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Boks architectuur
Boks architectuur
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Boks architectuur ontwerpt en begeleidt met zorg, kennis en enthousiasme uw totale bouw- en verbouwprojecten, van start tot oplevering.

Omdat ieder mens verschillende ideeën heeft over de  ideale woon- of werkruimte, maakt Boks architectuur persoonlijke ontwerpen in nauw overleg met de opdrachtgever.

Na een uitgebreid kennismakingsgesprek maken wij eerst een aantal schetsontwerpen voor u die we vervolgens persoonlijk met u bespreken. Het gekozen schetsontwerp wordt hierna uitgewerkt tot een definitief ontwerp dat volledig aansluit op de wensen en dromen van de opdrachtgever en dat past in het huidige tijdsbeeld. Hierna worden zo nodig de tekeningen en de benodigde stukken voor de aanvraag van de omgevingsvergunning en de uitvoering van de bouw verzorgd.

De vormgeving van Boks architectuur wordt gekenmerkt door helderheid en slimme en bijzondere oplossingen voor uitdagende of alledaagse vraagstukken. De ontwerpen variëren in schaal van hele woonhuizen tot inbouwkasten. Boks architectuur adviseert ook op gebied van interieurvormgeving, bijvoorbeeld door middel van materialisatie, meubels op maat, kleur en verlichting.

Servicegebieden
  • Blaricum
  • Architectuur
  • interieurarchitectuur
Adres
Torenlaan 17
1261GA Blaricum
Nederland
www.boksarchitectuur.nl
Prof pin.png%7c52.2710697,5