Kvik Keuken, Badkamer & Garderobe

Projecten

Nieuw project

Waar je Kvik ook tegenkomt of wat wij ook samen doen, je moet altijd de rode draad opmerken, die afkomstig is van onze focuspunten in het leven en op de markt. Dat is onze hoeksteen.

Missie: Wij bieden keukens, badkamers en garderobes in Deens design tegen verrassend lage prijzen.

Visie: Iedereen heeft recht op een coole keuken. Wij willen er graag voor zorgen dat het kopen van een keuken net zo leuk is als het leven in die keuken

Diensten
  • Levering van Deens design keukens
  • badmeubels en garderobe oplossingen.
Servicegebieden
Woerden
Awards
Certificate of excellent custumor service
Adres
Botnische Golf 5a
3446CN Woerden
Nederland
+31-348748148 www.kvik.nl/woerden

Beoordelingen

Bij mijn zoektocht naar een nieuwe keuken kwam ik uit bij KVIK Woerden. Met het prettige en kundige advies van Joyce heb ik een mooie keuken samengesteld. Ook de installatie van de keuken is zeer goed en netjes uitgevoerd. Ik kan KVIK Woerden bij iedereen aanraden. Mooie keukens en prettig en kundig personeel.
8 maanden geleden
En opnieuw hebben we een deel van ons huis verfraaid met een keuze uit het rijke assortiment van Kvik. Dit keer twee keukenblokjes, die het uitstekend doen in de badkamer.
9 maanden geleden
We zijn heel blij met onze nieuwe KVIK keuken. Goede prijs-kwaliteit verhouding! We werden prettig geholpen (totaal niet opdringerig! En we kregen meteen duidelijk inzicht in de kosten) en ze dachten goed met ons mee om tot het beste ontwerp te komen passend binnen ons budget. Wij hebben gekozen voor deelmontage, wat betekent dat we de kasten in elkaar gezet geleverd kregen, maar we de keuken verder zelf moesten monteren. Dit was een behoorlijk gepuzzel doordat de handleidingen best onduidelijk waren, maar uiteindelijk was het goed te doen! De medewerkers (Joyce en Chris) waren altijd bereid met ons mee te denken en ons te helpen als we tegen problemen aan liepen tijdens de montage. Een duidelijke schriftelijke omschrijvingen bij de handleidingen zou fijn zijn voor de ‘doe het zelvers’. Dat is een verbeterpuntje. Een volgende keuken zouden we zo weer bij KVIK kopen!
meer dan 1 jaar geleden