colect: Designer producten in Kontich | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
colect
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
colect
colect
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Sinds 1998 promoot Katrien Van Hulle met Colect Belgisch design. Alle realisaties van Colect worden gekenmerkt door een hoogstaande kwaliteit en uniek ontwerp. De collectie biedt een breed spectrum van tafels die geen enkel interieur, kantoor of terras onberoerd laten.  Colect vertrouwt op haar ervaren professionals en lokale productie voor de realisatie van haar conceptuele en hoogwaardige tafels. Elke tafel vloeit verder uit de unieke samenwerking met gerenommeerde designers als Fabiaan Van Severen, Philippe Vandermeulen, Katrien Van Hulle,…

 Sinds eind 2014 maakt Colect deel uit van Serax. Het Antwerpse label geldt als een designplatform waar synergieën tussen nationale en internationale ontwerpers ontstaan.

De collectie tafels van Colect worden gekenmerkt door hun hoogstaande kwaliteit en uniek ontwerp. Elk interieur, kantoor en terras of tuin wordt beroerd door de tijdloze ontwerpen van het Belgische label. De hoogwaardige afwerking is het paradepaardje van het lokale productieatelier waar het produceren van de tafels nog als een echt ambacht wordt uitgeoefend, enkel zo kan Colect de kwaliteit en afwerking nastreven die haar onderscheid.

De unieke collectie tafels van Colect vloeit voort uit de symbiose die ontstaat wanneer de verschillende ontwerpers en het label met elkaar in aanraking komen. De continue zoektocht naar balans in vormgeving, materiaal en functionaliteit leidt tot unieke hedendaagse tafels die geen interieur, kantoor of terras onberoerd laten. Elke unieke tafel draagt de signatuur en visie van de ontwerper. Onderstaande designers gaven reeds voor Colect vorm aan hun ideale tafel.

Servicegebieden
design meubels en tafels
Adres
Veldkant 21
2550 Kontich
België
+32-34580582 www.colect.be
Prof pin.png%7c51.1428243,4