Denk Ruim Over Interieur: Interieurarchitecten in Groningen | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Denk Ruim Over Interieur
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Denk Ruim Over Interieur
Denk Ruim Over Interieur
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Interieurontwerp gaat over veel meer dan design, kleur en sfeer. Het gaat er in de eerste plaats om dat ruimtes aansluiten bij het gebruiksdoel. Is daarover goed nagedacht? Dan is er alle ruimte voor gedurfde oplossingen, spannende combinaties en verrassende invalshoeken!

Denk Ruim Over Interieur toont lef bij interieurontwerp en denkt verder dan uw vraag of opdracht. Daardoor ontstaan oplossingen die de verwachting van klanten, medewerkers of bewoners overtreffen en die karakter toevoegen aan een ruimte. Door ruim te denken krijgt u de optimale beleving van uw interieur.

Denk Ruim Over Interieur helpt vanuit Groningen zakelijke en particuliere opdrachtgevers in heel Nederland bij de inrichting van bijvoorbeeld een kantoor, praktijk, winkel, school of woning. Vanuit kantoren in Groningen en Blaricum bieden we:

* Interieuradvies

* Kleurconcepten

* Interieurconcepten

* Ontwerp van maatwerkmeubilair

* Procesbegeleiding

* Ruimtelijke indeling van uw huis of pand

Diensten
I Interieuradvies I Kleurconcepten I Interieurconcepten I Ontwerp van maatwerkmeubilair I Procesbegeleiding I Ruimtelijke indeling van uw huis of pand
Servicegebieden
  • Vanuit Groningen
  • maar we komen waar u maar wenst!
Adres
Boterdiep 63
9712 LK Groningen
Nederland
+31-644996205 www.denkruim.nl
Prof pin.png%7c53.2243864,6