ela rotterdam BV

Beoordelingen

Matras gekocht. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Op korte termijn en netjes afgeleverd. Vriendelijke medewerkers en prima zaak. Zeker aan te raden!
12 maanden geleden
Zeer vriendelijke personeel en kwaliteit meubels heel mooie gecombineerd. Ik koop al jaren onze meubels hier en ben zeer tevreden. Top bedrijf!
ongeveer 1 jaar geleden
Hele leuke winkel met super vriendelijk personeel. Alles kon naar mijn wens gemaakt worden van stof tot hoofdborden. Ik raad ze zeker aan!
meer dan 1 jaar geleden
Het is mijn tweede bestelling. Nu waren het twee boxsprings. Eigenlijk is het weer goed verlopen. Online besteld en verder over de telefoon goed geholpen. De mannen deden bij het bezorgen schoenhoesjes over hun schoenen bij het binnengaan van de woning. De montage was netjes en snel. Eigenlijk geen opmerkingen.
meer dan 2 jaar geleden
Matras van Yatas gekocht wat op voorraad was. Duidelijk geïnformeerd over de garantie en levertijd. Binnen een week op tijd geleverd door de bezorgers van Ela Wonen !
bijna 3 jaar geleden
slechte kwaliteit en veel te duur.
ongeveer 3 jaar geleden
Kwalitatief en persoonlijk advies. Zeer tevreden, dank jullie wel dames!
ongeveer 3 jaar geleden
hele goede zaak met goed advies en service in het begin later als je problemen hebt met je bed zijn ze niet thuis en reageren ze nergens meer op
ongeveer 3 jaar geleden
Slechte service, slechte medewerkers maar de producten zijn wel gewoon goed.
meer dan 3 jaar geleden
2 luxe boxsprings besteld, netjes op tijd afgeleverd. Ik ben super goed geholpen! In de winkel ook erg vriendelijk personeel die je goed begeleidt. De bedden zijn van topkwaliteit en zien er ook perfect uit. Prijs- kwaliteit verhouding is meer dan goed. Kortom, deze meubelzaak is echt een aanrader!
meer dan 3 jaar geleden
Als je in het begin al nieuwe klant komt dan krijg je de beste service en lovende woorden over producten. Eenmaal gekocht en je hebt een serieuze klacht dan draaien zij 360 graden om. Ik heb daar een kwaliteitsmatras gekocht die binnen een paar dagen reeds ingezakt was en plooivorming had, dus geen langdurige aankoop. Dit aangekaart en diverse duidelijke foto's gestuurd maar je word niet serieus genomen en het ligt dan aan jou. Sterker nog het is net niet dat zij gaan dreigen, een van de familieleden geeft dan aan dat zij bijna advocaat is en hun rechten weten etc etc. Groffe woorden gebruiken en gewoon de telefoon erop gooien. Mijn situatie was wel 3 jaar geleden.
meer dan 3 jaar geleden
Super winkel goed kwaliteit, een familiebedrijf voel me altijd thuis als ik daar ben. Zonet een leuk bed gekocht dankjewel voor de goede service.
bijna 4 jaar geleden
Ik ben heel erg tevreden over de kwaliteit van de meubels. De damens zijn erg klantvriendelijk en denken goed mee. Ik ben heel erg goed geholpen met de keuze van mijn matras en Dafne boxspring met opbergruimte. Ik krijg de bestelling met spoed uit voorraad geleverd. Ik mag mijn matras 120-dagen uitproberen. Dankzij mijn nieuwe matras van Yatas ben ik overtuigd dat mijn rugklachten verminderd zullen worden. Bedankt voor de lekkere cappuccino en alle vriendelijkheid echt TOP!
bijna 5 jaar geleden
Vraag beoordeling aan