TTAB (Tjade Timmer Architect & Bouwadvies)

Projecten

Nieuw project

TTAB is nuchter, "down to earth"  bedrijf die geniet van natuur en mens. Helpt mensen en bedrijven graag om samen de bouwkundige puzzel op een verrassende, efficiënte, praktische en duurzame manier op te lossen. 
Ons doel is de wensen en ideeën van de opdrachtgever naar een hoger niveau te brengen. Samenwerken is belangrijker dan ooit, goed luisteren en doorvragen nog meer.   

We staan voor gestructureerde aanpak van eenvoudige tot complexe projecten.  Handelt met rust en betrokkenheid en overziet zowel de grote lijn als details.

TTAB kan een beroep doen op een breed netwerk van specialisten uit alle benodigde disciplines, zodat opgeschaald kan worden bij grotere opdrachten en daardoor continuïteit kan garanderen. 

TTAB heeft veel kennis van regelgevingen, duurzaam bouwen en  Bouwkundige tekeningen en daarbij kunnen we u volledig ontzorgen cq.ontlasten.

Diensten
  • Architect
  • Bouwkundig tekenaar & Bouwadvies
Servicegebieden
  • Winschoten
  • Drenthe
  • Groningen
  • Friesland
Awards
Nominatie Archiprix 2003
Adres
kloosterlaan 78
9675JN Winschoten
Nederland
+31-619173480 www.ttab.nl

Beoordelingen

4 maanden geleden
Want dit bedrijf is geweldig.
bijna 5 jaar geleden
Voor ons project “Herstellen van de gevels van onze woning” kwamen wij via een zoekopdracht in Google terecht bij Tjade Timmer. Na het eerste contact via mail en telefoon hebben wij een afspraak gemaakt om onze wensen kenbaar te maken. Tjade heeft onze woning bekeken en wij hebben hem verteld waar onze uitdagingen en problemen zaten. Tjade heeft dit in zich opgenomen en kwam al heel snel met een zeer verrassend ontwerp. Nadat we het eens waren over het ontwerp zijn we overgegaan naar de materiaalkeuze. In het ontwerp  was rekening gehouden met rockpanel. Tjade kwam hiervoor bij ons langs met een ruime keuze in kleuren en patronen. Na onze keuze van de kleuren en het patroon werd de definitieve tekening gemaakt. Monsters van de materialen mochten we houden en deze hebben we geruime tijd bewonderd en ons telkens afgevraagd zijn dit de juiste kleuren. Aangezien wij in afwachting waren op beslissingen van het bekendste instituut in de provincie Groningen endit behoorlijk lang heeft geduurd hebben wij op een gegeven moment toch nog gekozen voor een andere kleurstelling. Dit hebben we aan Tjade medegedeeld en hij begreep onze keuze. Hij heeft de tekeningen aangepast. In de sessies met Tjade hebben wij aangegeven dat ons vertrouwen in aannemers en bouwvakkers tot ver onder het vriespunt was gedaald. Tjade stelde ons gerust en zei Ik weet wel iemand voor dit project en die zullen jullie niet teleurstellen. Tjade kwam met het voorstel om voor dit project  Aannemer Pijper te Winschoten in te schakelen. Na de eerste contacten met de aannemer volgde al gauw de offerte.  De offerte zag er goed uit. Hier en daar werden de puntjes op de I gezet.  Uiteindelijk kwam het verlossende woord vanuit het het instituut en konden de werkzaamheden worden ingepland. De werkzaamheden werden voortvarend opgepakt en naar onze mening kregen wij twee timmerlieden die het vak uitstekend verstonden. Eindelijk echte vaklui die werkzaamheden  correct en netjes uitvoeren. Dank aan Willem en Mark. De gehele operatie heeft ongeveer 4 weken geduurd. Maar wij zijn in één woord dik en dik tevreden over de combinatie Tjade Timmer en aannemer Pijper. Ook Erik verdient een groot compliment door op de juiste momenten met de juiste adviezen te komen. Voor ons is dit project meer dan geslaagd.  En wanneer wij weer een klus voor onze woning zouden hebben gaan wij zeker weer een beroep doen op Tjade en Erik. Mannen bedankt.
meer dan 1 jaar geleden