TTAB (Tjade Timmer Architect & Bouwadvies): Architecten in Winschoten | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
TTAB (Tjade Timmer Architect & Bouwadvies)
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
TTAB (Tjade Timmer Architect & Bouwadvies)
TTAB (Tjade Timmer Architec...
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

TTAB is nuchter, "down to earth"  bedrijf die geniet van natuur en mens. Helpt mensen en bedrijven graag om samen de bouwkundige puzzel op een verrassende, efficiënte, praktische en duurzame manier op te lossen. 
Ons doel is de wensen en ideeën van de opdrachtgever naar een hoger niveau te brengen. Samenwerken is belangrijker dan ooit, goed luisteren en doorvragen nog meer.   

We staan voor gestructureerde aanpak van eenvoudige tot complexe projecten.  Handelt met rust en betrokkenheid en overziet zowel de grote lijn als details.

TTAB kan een beroep doen op een breed netwerk van specialisten uit alle benodigde disciplines, zodat opgeschaald kan worden bij grotere opdrachten en daardoor continuïteit kan garanderen. 

TTAB heeft veel kennis van regelgevingen, duurzaam bouwen en  Bouwkundige tekeningen en daarbij kunnen we u volledig ontzorgen cq.ontlasten.

Diensten
  • Architect
  • Bouwkundig tekenaar & Bouwadvies
Servicegebieden
  • Winschoten
  • Drenthe
  • Groningen
  • Friesland
Awards
Nominatie Archiprix 2003
Adres
kloosterlaan 78
9675JN Winschoten
Nederland
+31-619173480 www.ttab.nl
Prof pin.png%7c53.1558476,7