EeStairs | Stairs and balustrades: Trappen en relingen in Barneveld | homify
EeStairs | Stairs and balustrades
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
EeStairs | Stairs and balustrades
EeStairs | Stairs and balus...
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Projecten

Trappenfabrikant  EeStairs  weet  opdrachtgevers  over  de  gehele  wereld steeds weer te verrassen met bijzondere creaties. Al jaren- lang is EeStairs op zoek naar buitengewone manieren om trappen te  creëren  in  winkels,  bedrijven  en  woningen.  Het  bedrijf  loopt  zowel  qua  design  als  innovatieve  toepassingen  voorop  in  de  markt  met  creërende  techniek.  Hiermee  is  EeStairs  een  betrouwbare  partner  in de realisatie bij nieuw- en verbouw van retail-, woningbouw- en  utiliteitsprojecten, doordat zij het proces van ontwerp tot productie  en plaatsing in eigen hand heeft.

De designtrappen van EeStairs zijn innovatief en onderscheidend in ontwerp, materiaal en toepassing. 
Door continu te zoeken naar de beste en mooiste vernieuwingen op het gebied van trappen en balustrades,  geeft dit vormgevers een ongekende vrijheid om vernieuwende ontwerpen toe te passen binnen de regels  van het bouwbesluit. Vereiste functionaliteit en draagkracht zijn daardoor geen beperking, maar juist een  bron van inspiratie. EeStairs ontwerpt niet dat wat haalbaar is, maar maakt haalbaar wat ontworpen is. Dit  door grenzen te verkennen en te verleggen en te luisteren naar de wensen van de klant. Als ontwerpende en  realiserende co-maker van trappen en balustrades is EeStairs de juiste partner in het bouwteam. Er is  honderd procent commitment om rust, snelheid en het juiste eindproduct te leveren.

Servicegebieden
Trappen en Glazen balustrades
Adres
Harselaarseweg 102
3770 AA Barneveld
Nederland
+31-342405700 www.eestairs.com
Prof pin.png%7c52.1647973,5