Affaire d' Eau

Projecten

Nieuw project

Affaire d' Eau is gespecialiseerd in antieke badkamer inrichting. Wij noemen het de ' Forgotten Antiques' ,  vergeten antieke objecten die vaak niet van generatie op generatie worden doorgegeven maar na gedane dienst meestal worden afgedankt. In de afgelopen twintig jaar hebben we al veel baden, wastafels en andere badkamer objecten gered van een roemloos einde op de schroothoop. Onze collectie bestaat niet alleen uit originele badkuipen op pootjes en wastafels maar ook uit allerlei soorten kranen, toiletten en vele accessoires. Affaire d' Eau reconstrueert oude badkamers of helpt een badkamer samen te stellen met oude elementen in de stijl van het verleden maar met het comfort van vandaag de dag.

Diensten
badkamer styling, badkamer inrichting, en badkamer restauratie
Servicegebieden
antiek en Amsterdam
Adres
Haarlemmerdijk 150
1013 JJ Amsterdam
Nederland
+31-204220411 www.affairedeau.com

Beoordelingen

Prachtige kerstballen besteld en snel ontvangen. Helaas bleek er na ontvangst 1 stuk: De snavel van de "Grote bonte specht" bleek afgebroken. Foto gemaakt, mailtje gestuurd, antwoord: "Wat jammer, we sturen meteen een nieuwe!" Zeer vriendelijk en geweldige service. Top!
5 maanden geleden
Alleen maar prachtige kerstornamenten, vriendelijke communicatie en alles keurig en stevig ingepakt met post.nl ontvangen. Dank je wel Alice!
meer dan 1 jaar geleden
Super collectie kerstballen
meer dan 1 jaar geleden