The Liquid Collection

Beoordelingen

Zie Google recensies.
6 maanden geleden
Projectdatum: september 2022
Hun hebben mij niet betaald voor de werk die ik voor hun deed als stagiaire twee dagen hard gewerkt voor niks.
7 maanden geleden
Heel fijn bedrijf. Korte lijntjes en duidelijke afspraken. Zeker een aanrader!
10 maanden geleden
The Liquid Collection, heeft mij super goed geholpen met de badkamer. Echte vakmensen aan het werk! Al met al tevreden!
10 maanden geleden
Geweldige mooie vloer meteen keurige afwerking! Heel hartelijk bedankt mannen!
10 maanden geleden
The Liquid Collection heeft ons heel goed geholpen en geadviseerd met de keuze van onze vloer. Uiteindelijk hebben we gekozen voor een beton ciré vloer. We zijn heel erg blij met het resultaat.
10 maanden geleden
Juriaan is een gedreven en gepassioneerd vakman en gaat door totdat klant en hijzelf (!)) tevreden zijn over het eindresultaat. En zo hoort het. Daarnaast heeft TLC een fantastische back-office in de persoon van Giada.
11 maanden geleden
Na lang zoeken en vergelijken online kwamen we uit bij Liquid Collection. Na uitgebreid advies de keus gemaakt voor een gietvloer en wat zijn we blij. Hij ligt er zo mooi en strak in. De eigenaren achter dit bedrijf zijn zo gedreven en servicegericht wat heel aangenaam voelt want uiteindelijk is je vloer zo bepalend voor je woongenot, dan wil je dat het goed gebeurt. Ook voor vragen na het plaatsen vd vloer waren ze altijd goed bereikbaar..dus...tot de volgende keer;)
ongeveer 3 jaar geleden
Top kwaliteit zowel qua product als dienstverlening: flexibel en komen alle beloften en afspraken na. Als je een strakke gietvloer en goed advies wil: check The Liquid Collection.
ongeveer 3 jaar geleden
Totaal geen spijt van dat we deze keus hebben gemaakt, Om hier onze vloer te bestellen een enorme aardige dame die ons erg goed advies heeft gegeven .Super mooi resultaat. Ook waren de mannen erg vakbekwaam een dikke 10!!! We raden het bedrijf zeker aan bij al onze vrienden.
ongeveer 3 jaar geleden
Wow wat geweldig eind resultaat. Prachtige vloer, ons huis is nog mooier geworden. Goede vriendelijke en snelle service, al onze vragen werden snel beantwoord. Goede prijs kwaliteit verhouding
ongeveer 3 jaar geleden
Zeer slechte ervaring met Liquid Collection. Mijn gietvloer blaast en leverancier geeft niet thuis
meer dan 3 jaar geleden
Heel tevreden over onze nieuwe gietvloer! Goede kwaliteit en fijne service.
meer dan 4 jaar geleden
Aan verschillende opdrachtgevers The Liquid Collection aangedragen en die zijn er meer dan blij mee! Zij doen het zo vakkundig! Zelfs als je een doorlopend bedrijf hebt, zorgen zij ervoor dat je vloer wordt gedaan met top kwaliteit! 10, 10, 10 across the board!!!
meer dan 5 jaar geleden
The Liquid Collection heeft in mijn nieuwe appartement een te vette gietvloer gelegd. Ben er superblij mee! Helemaal zoals ik het voor ogen had: industriële look, neutrale kleur die goed bij mijn interieur past, heel makkelijk in onderhoud en perfect voor vloerverwarming.
meer dan 5 jaar geleden
Vraag beoordeling aan