Studio David Graas: Lichtdesigners in Haarlem | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Studio David Graas
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Studio David Graas
Studio David Graas
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

David Graas (1970 ) volgde productdesign aan de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam . Sinds 2004 is hij werkzaam als zelfstandig ontwerper. Zijn werk onderzoekt de relatie tussen producten en hun gebruikers , in het bijzonder hoe deze producten worden gewaardeerd en waarom . Hij ziet zichzelf als een guerrilla- ontwerper , die op vreedzame wijze het huidige industriële model te lijf gaat. Door het systeem te hacken dat massa producten maakt die overal hetzelfde zijn, zonder eigenheid en duurzaamheid. In plaats daarvan stelt hij een alternatief voor dat eleganter is en de controle teruggeeft aan de mensen die zijn producten gebruiken.

Zijn werk is overal gepubliceerd in talrijke internationale publicaties en tentoongesteld in Brussel, Londen, Parijs , New York , Tokio , Osaka en Moskou . In 2013 startte David Graas het 3D printing label LAYERS ( www.layersindesign.com ).

Diensten
ontwerp, 3D Printing, en ontwerp advies
Servicegebieden
  • Design
  • Design Thinking
  • 3d modeling
  • 3D Printing
  • Haarlem
Awards
  • Finalist Dutch Design Awards 2007
  • Finalist YouFab Creative Award 2014
Adres
Floresstraat
2022BG Haarlem
Nederland
+31-648080207 www.davidgraas.com
Prof pin.png%7c52.398343,4