Arkelwonen Arkelsol

Projecten

Eigen Krachten

Bezoekers zijn aangenaam verrast als zij hun naam zien staan op ons “Welkom Bord”. In die kleine details, persoonlijke aandacht en spontaniteit zit onze kracht. Dat de winkel verrassend groot is, heerlijk ruikt en de open haard gezellig knettert zijn fijne extra’s die het interieur shoppen bij ons tot een ware beleving maken.

Gastvrijheid, professionaliteit en kwaliteit staan hoog in ons vaandel. Wij behandelen iedereen zoals we zelf graag behandeld willen worden. Wij ontzorgen graag en besparen kostbare tijd. Samen met onze 5 toppers: Herma, Sita, Leo, Spartak en Petra doen wij er alles aan om je thuis en op je gemak te laten voelen. Bij Arkelwonen vind je jouw eigen look en stijl.

Visie

Wij hebben een duidelijke keuze gemaakt voor de toekomst. Dat zie je in ons brede totaal assortiment wat je nergens online zult vinden. Onze zelf ontworpen Privat Label Collectie ZoNI heeft naast klasse een uitstekende prijs- kwaliteit verhouding. Wij blijven vernieuwen en inspireren met unieke interieurcollecties en woonaccessoires. Onze winkel ademt rust. Wij nemen de tijd voor je, zodat wij je echt kunnen helpen met het maken van alle juiste keuzes.

Klanten komen terug voor onze innovatieve collectie, know-how en enthousiaste manier van aanpakken. Zij vertellen dit ook graag aan anderen. Wij zijn heel dankbaar voor die mond- tot -mond reclame. Onze kanten zijn onze ambassadeurs.      

√√√!

√erwennen, √errassen & √ermaken!

Als je bij ons komt weet je vaak heel goed wat je mooi vind maar heb je wellicht moeite de vele persoonlijke keuzes en juiste combinaties te maken. Door samen op ontspannen, gezellige en comfortabele manier jullie wensen en leefwijze te bespreken loodsen wij je stap voor stap door het hele creatieproces. Wij leggen verrassende ideeën en materialen voor en dragen passende oplossingen aan voor alle inrichtingsvraagstukken.

Een open en goed contact vinden wij belangrijk. Er is ruimte voor de nodige humor want dat ontspant.  Als er een oprechte klik is verloopt het hele traject zoveel leuker en soepeler. Het resultaat is dan het allermooist. Van √erwennen, √errassen en √ermaken worden wij zelf ook hartstikke blij!

Diensten
  • Authentieke kwaliteit
  • dienstbaarheid en service lopen als een rode draad door ons ambachtelijk bedrijf. Alles om u blij te maken in uw eigen leef
  • - of werk omgeving.
Servicegebieden
  • Onze zelf ontworpen private label ZoNi
  • heeft naast klasse een uitstekende prijs
  • Voelen aan wat u zoekt
  • Ont zorgen
Adres
Raadhuisplein 2 – 4B
4241AD Arkel
Nederland
+31-183561277 www.arkelwonen.nl

Beoordelingen

Hele leuke winkel met aardige mensen !! Je wordt er goed geholpen en ze denken met je mee! Ze verkopen er alles voor de inrichting van je huis.
meer dan 2 jaar geleden
In 2019 hebben wij een appartement, bouwjaar 2008 gekocht. Door de grote raampartijen op het zuiden en het westen, lichte gesausde muren en plafonds, oogde alles zeer licht en kil. Onze landelijke woning uit 1939 is brocante geverfd en ingericht. Hoe moet je dit appartement inrichten en opfrissen zodat het weer een persoonlijke en warme uitstraling krijgt, terwijl het niet brocante wordt? We wilde de aanwezige plavuizen en keuken niet vernieuwen en onze eigen meubels en spullen blijven gebruiken. Hiervoor zijn wij via Petra in contact gekomen met Arkel Wonen. Na een eerste gesprek met Jannie Pijper, wat meteen klikte, hebben we besloten dat Jannie 2 plannen zou maken: - Een kleurplan muren en kozijnen. - Stoffen & materialen plan. Het viel ons op dat Jannie een bijzondere gave en gevoel heeft om de kleuren af te stemmen die bij ons persoonlijke smaak passen. In overleg met ons heeft Jannie 2 prachtige plannen gemaakt, uiteraard denk je, is het niet te licht of te donker, komt het wel goed. Maar na de uitvoering is alles boven verwachting, we hebben een mooi en warm appartement gekregen, met onze eigen meubels, uiteraard wel gestoffeerd, prachtig geverfde en behangen muren, gordijnen en kleden, helemaal afgestemd op de aanwezige plavuizen en keuken. We voelen er ons helemaal thuis. Een aanrader. Gr, Cees en Mientje
12 maanden geleden
Bij de inrichting van ons appartement hebben wij ons laten adviseren door Jannie en Arnold van ArkelWonen. Zij kwamen met goede ideeën qua kleur en design en wij hebben de meeste adviezen dan ook overgenomen. Voor sommige producten waren zij ook afhankelijk van anderen en dat verliep niet altijd vlekkeloos. Ook de corona-crisis heeft daar een rol bij gespeeld. Zij hebben er van hun kant alles aan gedaan om de zaken toch in goede banen te leiden en dat is ook grotendeels gelukt. Wat wij erg gewaardeerd hebben is dat ze niet drammerig zijn. Als ze merkten dat wij iets niet mooi vonden, dan kwam Jannie gelijk met een alternatief. Van ons mag ze wel een keer "zakenvrouw van het jaar" worden. Wat de prijs-kwaliteit betreft: dat moet u zelf maar beoordelen.
meer dan 1 jaar geleden