Arkelwonen Arkelsol: Meubels & accessoires in Arkel | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3648:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Arkelwonen Arkelsol
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Arkelwonen Arkelsol
Arkelwonen Arkelsol
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Eigen Krachten

Bezoekers zijn aangenaam verrast als zij hun naam zien staan op ons “Welkom Bord”. In die kleine details, persoonlijke aandacht en spontaniteit zit onze kracht. Dat de winkel verrassend groot is, heerlijk ruikt en de open haard gezellig knettert zijn fijne extra’s die het interieur shoppen bij ons tot een ware beleving maken.

Gastvrijheid, professionaliteit en kwaliteit staan hoog in ons vaandel. Wij behandelen iedereen zoals we zelf graag behandeld willen worden. Wij ontzorgen graag en besparen kostbare tijd. Samen met onze 5 toppers: Herma, Sita, Leo, Spartak en Petra doen wij er alles aan om je thuis en op je gemak te laten voelen. Bij Arkelwonen vind je jouw eigen look en stijl.

Visie

Wij hebben een duidelijke keuze gemaakt voor de toekomst. Dat zie je in ons brede totaal assortiment wat je nergens online zult vinden. Onze zelf ontworpen Privat Label Collectie ZoNI heeft naast klasse een uitstekende prijs- kwaliteit verhouding. Wij blijven vernieuwen en inspireren met unieke interieurcollecties en woonaccessoires. Onze winkel ademt rust. Wij nemen de tijd voor je, zodat wij je echt kunnen helpen met het maken van alle juiste keuzes.

Klanten komen terug voor onze innovatieve collectie, know-how en enthousiaste manier van aanpakken. Zij vertellen dit ook graag aan anderen. Wij zijn heel dankbaar voor die mond- tot -mond reclame. Onze kanten zijn onze ambassadeurs.      

√√√!

√erwennen, √errassen & √ermaken!

Als je bij ons komt weet je vaak heel goed wat je mooi vind maar heb je wellicht moeite de vele persoonlijke keuzes en juiste combinaties te maken. Door samen op ontspannen, gezellige en comfortabele manier jullie wensen en leefwijze te bespreken loodsen wij je stap voor stap door het hele creatieproces. Wij leggen verrassende ideeën en materialen voor en dragen passende oplossingen aan voor alle inrichtingsvraagstukken.

Een open en goed contact vinden wij belangrijk. Er is ruimte voor de nodige humor want dat ontspant.  Als er een oprechte klik is verloopt het hele traject zoveel leuker en soepeler. Het resultaat is dan het allermooist. Van √erwennen, √errassen en √ermaken worden wij zelf ook hartstikke blij!

Diensten
  • Authentieke kwaliteit
  • dienstbaarheid en service lopen als een rode draad door ons ambachtelijk bedrijf. Alles om u blij te maken in uw eigen leef
  • - of werk omgeving.
Servicegebieden
  • Onze zelf ontworpen private label ZoNi
  • heeft naast klasse een uitstekende prijs
  • Voelen aan wat u zoekt
  • Ont zorgen
Adres
Raadhuisplein 2 – 4B
4241AD Arkel
Nederland
+31-183561277 www.arkelwonen.nl
Prof pin.png%7c51.8637062,4