Studio RIANKNOP: Interieurarchitecten in Amsterdam | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Studio RIANKNOP
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Studio RIANKNOP
Studio RIANKNOP
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Ik zoek naar wat voor jou een thuis is, zowel in je werkomgeving als in je huis. 


Tot in de kleinste details een uniek concept uitwerken. Standaard oplossingen ga ik uit de weg, materialen zijn altijd eigen en passend bij de betreffende opdracht. Wat maakt dat het klopt? Wat maakt een plek jouw thuis? En waarom juist die plek? 

Deze zoektocht is mijn spanning, mijn drijfveer en mijn grootste plezier. Verhalen maken, sferen neerzetten. Sferen die passen. Bij jou, mijn opdrachtgever en bij het betreffende pand. 

Ik herinner mij woonkamers. Taferelen. Momenten. Mooie plaatjes. Ik kan ze allemaal haarscherp terughalen. Ik denk in beeld. Ik ben erg gevoelig voor sfeer. Hieruit ontstaat concept en ontwerp. 

Het vervolgtraject vereist kennis, doorzettingsvermogen en de capaciteit om in oorspronkelijke en eigen oplossingen te denken. Met grote gulzigheid zoek ik in mijn werk naar de essentie van het verhaal. En pas als dat verhaal helemaal af is, dan klopt het. Dan voel jij je thuis.

Servicegebieden
Amsterdam
Adres
Baarsjesweg 159-HS
1057 HM Amsterdam
Nederland
+31-645182282 www.rianknop.nl
Prof pin.png%7c52.3679728,4