Studio Ineke van der Werff

Beoordelingen

Prachtig werk! Grote kwaliteit, origineel en bovenal prachtig.
4 maanden geleden
Ik heb al twee keer een workshop hier gevolgd, ik vond beide keren supertof! Ineke geeft duidelijke instructies, beantwoordt al je vragen en heeft een hele mooie studio. Ik zou aanraden om van tevoren haar instagram te bekijken zodat je al een beetje weet wat je wil :)
5 maanden geleden
Enthousiaste keramiste met geduld. Legt goed uit je moet doen en welk effect het heeft. Maakt je nieuwsgierig om meer te willen en te weten.
11 maanden geleden
Dit jaar voor de tweede keer meegedaan aan de kerstworkshop. Gezellig, creatief en met hoe dan ook een tof en eigen eindresultaat!
meer dan 1 jaar geleden
Wat een fantastische workshop heeft Ineke gegeven. Zoveel van haar geleerd dat het naar meer smaakt. Ineke is vakkundig en weet je zo te sturen om je op weg te helpen om je eigen product te maken.
meer dan 1 jaar geleden
Ineke heeft leuke workshops en geeft goede instructies. De schaal die ik tijdens de gevorderden cursus heb ontworpen en gegoten is erg gewild. Er zijn allerlei workshops, ook voor de beginner die met porselein gieten kennis wilt maken
meer dan 1 jaar geleden
Leuke workshop! Een goede sfeer, veel geleerd en vooral heel gezellig en creatief. Benieuwd naar het eindresultaat! Zeker een aanrader :)
bijna 2 jaar geleden
Ik heb bij Ineke de langere 'gevorderden' cursus gedaan. Ineke neemt je vanaf het begin tot het einde goed mee in het hele proces, van het ontwerpen, tot het maken van een model en mal en gieten van je eigen porseleinen servies/objecten. Ze heeft veel ervaring en komt met concrete tips of oplossingen. De sfeer tijdens de lessen was ook fijn en inhalen (ivm een gemiste les door corona) was gemakkelijk. En ik ben ook erg blij met het resultaat: mijn eigen ontwerp geometrische koffiekopjes :).
bijna 2 jaar geleden
Een onwijs leuke workshop met mijn familie gedaan! We hebben veel gelachen en geleerd, onder het genot van een heerlijk kopje thee. Aanrader!
bijna 3 jaar geleden
Ineke is erg professioneel en helpt iedereen goed, ook op corona-veilige afstand. We hebben genoten!
ongeveer 3 jaar geleden
Super leuk workshop porselein maken gedaan bij Ineke! En helemaal blij met het resultaat, voor een eerste keer. Nu het alleen nog durven te gebruiken...
meer dan 3 jaar geleden
Erg leerzame en leuke cursus met veel gezelligheid, goede uitleg en veel mogelijkheden.
meer dan 3 jaar geleden
Wat was het leuk! We hebben ons een weekend lang, onder de deskundige en gezellige begeleiding van Ineke, vermaakt met porselein. Ineke weet overduidelijk alles van het materiaal en de mogelijkheden en vertelt daar graag over. We hebben dus veel geleerd… maar ook veel gelachen :-) En hoe leuk is het om uniek, zelfgemaakt servies in huis te hebben? Echt een aanrader!
meer dan 3 jaar geleden
In een middag een servies setje gemaakt. Super blij met het resultaat. Dit was mijn eerste keer porselein gieten en decoreren en ik vond het onwijs leuk! Ga het zeker vaker doen. De sfeer was knus en gemoedelijk. Al met al een leuke middag waarin in ik veel heb geleerd
meer dan 3 jaar geleden
Ik heb met een klein groepje een hele leuke workshop bij Ineke gevolgd! Super informatief over keramiek en porcelein! Aanrader als verjaardags ervaring!
meer dan 3 jaar geleden
Vraag beoordeling aan