ÈMCÉ interior architecture

Projecten

Beleving van de ruimte

Bij ÈMCÉ interior architecture gaat een ontwerp verder dan simpelweg het inrichten van een ruimte. ÈMCÉ ontwerpt waardevolle omgevingen waar mensen zich comfortabel, maar zich vooral thuis in voelen. Hierin staat de beleving van een ruimte centraal. 

Functionaliteit van de ruimte

Een ontwerp moet persoonlijk aanvoelen. Daarom ontwerpt ÈMCÉ op maat. De functionaliteit en het gebruik van de ruimte moeten voorop staan. Deze benadering maken elk project uniek. 

Persoonlijkheid van de ruimte

De klant ziet zichzelf of de gewenste reflectie van het gebruik van de ruimte terug in het ontwerp. Er wordt geluisterd naar de wensen van de opdrachtgever om een concept te creëren dat leidt tot een samenhangend geheel. Alle elementen worden meegenomen om tot een goed resultaat met diepgang te komen.

Chris Burghard

Chris Burghard (oprichter ÈMCÉ interior architecture) heeft ruim achttien jaar ervaring in interieurontwerp, project-management, interieur inkoop en uitvoeringsbegeleiding. Zijn portfolio bestaat uit projecten in het EYE Film Institute Amsterdam, The Movement Hotel – Bijlmer Bajes hotel, Brand New Day, E-Bay Marktplaats office Amsterdam, Shell Den Haag, Rabobank Amersfoort, Brasserie van Baerle Amsterdam. Maar ook vele particuliere opdrachtgevers behoren tot zijn portfolio.

Diensten
 • interieurarchitectuur
 • interieurontwerp
 • badkamerontwerp
 • tuinontwerp
 • projectmanagement
 • esthetische bouwbegeleiding
 • technische bouwbegeleiding
 • hotelontwerp
 • kantoorontwerp
 • horecaconcepten
 • keukenontwerp
 • kantoorinrichting
 • Laat alle 12 producten zien
Servicegebieden
Amsterdam – Nederland – België
Adres
Lekstraat 38 bg
1079ER Amsterdam, Nederland
Nederland
+31-622130240 www.emce-interior.nl

Beoordelingen

Chris heeft ons heel goed geholpen! Hij heeft binnen budget echt iets heel moois ontworpen wat past bij het huis en onze wensen.  Hij heeft ons goed begeleid bij het maken van keuzes en het stellen van prioriteiten, waardoor het allemaal overzichtelijk bleef en er voldoende snelheid in bleef zitten.  Zonder zijn begeleiding was het proces zeker niet zo soepel verlopen en het eindresultaat zeker niet zo mooi. Iedereen die hier binnenkomt, zegt zich meteen thuis te voelen.
bijna 3 jaar geleden
Projectdatum: juli 2017
Gedurende een klein jaar hebben wij, in aangename samenwerking met Chris Burghard toegewerkt naar een bijzonder eindresultaat: een fijn appartement waar wij ons thuis voelen. Na de aankoop van een dubbel appartement (340 m2)in een complex uit de jaren ’80, heeft Chris een geheel nieuwe overzichtelijke plattegrond bedacht, waarin alle functionele vereisten verwerkt zijn na het samen opstellen van het programma van eisen. Na het vaststellen van de indeling heeft Chris rustig de tijd genomen om met ons de verschillende ruimtes nader in te delen en de geschikte materialen erbij te zoeken. Chris heeft heel goed aangevoeld wat bij ons past en vertaald naar een hedendaags, tijdloos ontwerp wat over 10 jaar nog staat. De vaste bouwmanager waar Chris mee samenwerkt (Herman van der Horst van OOSTBEEK bouwmanagement + advies) heeft het project goed gemanaged zodat het project binnen de gestelde planning en budget opgeleverd kon worden. Het was heel intensief om door het proces van de verbouwing te gaan, maar Chris Burghard heeft ons heel goed tijdens het proces begeleidt. Inmiddels wonen we nu ruim een jaar en genieten volop van ons heerlijke appartement.
bijna 3 jaar geleden
Projectdatum: juli 2019
Zeer positief. Mooi ontwerp, sterk projectmanagement en een prachtig resultaat.
bijna 3 jaar geleden
Projectdatum: februari 2019