Natuurgevelsteen

Projecten

Nieuw project

Natuurgevelsteen BV heeft jarenlange expertise in de baksteenindustrie en een uitgebreide kennis van de Nederlandse bouwmethodiek. Deze ervaring wordt gebundeld in een nieuw product voor de Nederlandse bouw en architectuur: Natuurgevelsteen®


Natuurgevelsteen® is passend bij de Nederlandse manier van werken maar heeft de karakteristieke uitstraling van Mediterrane streken.

Natuurgevelsteen BV levert op Nederlands formaat gemaakte natuurgevelstenen. Verwerkbaar als baksteen waardoor het mogelijk is te bouwen met spouwen. Ook de mortel, de metseltechniek en de verpakkingsmethode zijn aangepast aan de Nederlandse manier van werken.

Servicegebieden
Nederland en Hollandscheveld
Adres
Zuideropgaande 46a
7913TN Hollandscheveld
Nederland
+31-621191448 www.natuurgevelsteen.nl

Beoordelingen

Wat een leuk bedrijf. Wij zijn met ons kleine muurtje geholpen alsof wij een heel huis met steenstrips hebben laten bekleden. Een bedrijf, dat klantenservice en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan. De aannemer had geen in het gedoe met de steenstrips en wilde deze op het laatste moment toch niet plaatsen. Bouwen met Natuursteen kwam meteen met bedrijven, die ervaring hadden met het materiaal. Binnen een zeer korte tijd heeft Bosscher.eu een kunstwerk afgeleverd. Buiten het goede klanten contact levert Bouwen met Natuursteen ook nog eens een prachtig product.
8 maanden geleden
Wij hebben de natuursteen strips verwerkt bij een nieuwbouw woning. De strips geven een hele luxe maar ook warme uitstraling aan de woning. De kwaliteit van het materiaal is heel goed en dat straalt het ook uit!
12 maanden geleden
meer dan 5 jaar geleden