Nature at Home: Designer producten in Essen | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Nature at Home
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Nature at Home
Nature at Home
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

WANDEN VAN HOUT, KOKOS, SCHELPEN, SCHORS EN MOS VAN RESTMATERIAAL TOT WANDBEKLEDING - AWAKEN YOUR SENSES MET NATURE AT HOME

Geïnspireerd door de natuur en met liefde voor natuurlijke vormen en structuren creëert Nature at home duurzame interieur decoratie uit restmaterialen. De grondstoffen van bomen, planten, schelpdieren en restproducten worden gecombineerd tot prachtige, handzame wandpanelen. We maken gebruik van hout, schors, kokosnoot, schelpen en mos om unieke en gevarieerde collecties samen te stellen.

Servicegebieden
Essen
Awards
  • The Big 5 : Dit is één van de meest gerespecteerde awards in de bouw. Deze wordt uitgereikt aan bedrijven en personen die daadwerkelijk een methode ontwikkeld hebben waarbij grondstofgebruik, productiemethode en eindproduct een volledig geintegreerd duurzaam concept betreft.
  • The Golden Award Indonesia: De Golden Award Indonesia is de hoogste onderscheiding die door de President van Indonesië wordt uitgereikt aan bedrijven en organisaties die mileuvriendelijk handelen en produceren.
  • Sustainable Furnishing Council: Dit is een certificaat van een internationale non-profit organisatie in de meubelindustrie die zich inzet voor duurzame ontwikkeling tussen fabrikanten, retailers en consumenten.
  • US Green building Council: Een certificaat van een Amerikaanse non profit organisatie die zich inzet voor duurzame ontwikkeling in de bouw.
Adres
Steenovenstraat
2910 Essen
België
+32-491399158 www.natureathome.eu
Prof pin.png%7c51.4283716,4