Studio Stylizacji Wnętrz i Wizerunku

69 050 05 54

JM Decor uit te voeren voor uw beton werkbladen voor keukens, badkamers (met geïntegreerde wastafels), stoelen, tafels, meubels, stijl #loftmodern.

Wij bieden u de installatie bij de klant of de levering van afgewerkte onderdelen. Gewaxt beton zal betrekking hebben op het modelleren elementen, het eindresultaat door het project, of opgestelde monsters. Wij bieden de reizen van elke vorm van beton Ciré op de oppervlakken van de muren, vloeren, trappen.

We voeren ook trays, fonteinen, zwembaden mikrocementem polymeer. Professionele installatie van gips dunne, metallic inkten, ervaring en kwaliteit van het werk op het hoogste niveau. We werken samen met architecten, interieurontwerpers.

Beton Ciré is "onverwoestbaar", niet bang voor water, kan veelkleurig, gemakkelijk en leuk om te geven zijn. Een mengsel van cement en polymeer heeft de eigenschappen van conventionele cement. Het is bestand tegen extreme belastingen, met behoud van flexibiliteit.

Het kan worden ingebracht in elke ruimte, zowel in de keuken en salons.

Diensten
mikrocement installatie van vloeren decoratieve betonnen trap Cire beton gegoten beton geïntegreerde wastafels gestempeld architectonisch beton aanrecht muur nut loftmodern
Servicegebieden
Polen Frankrijk Spanje Duitsland
Awards
Winnaar van gevels en interieurs van Budma 2000
Adres
Niemierzyńska 21A
71-441 Szczecin Poland
Polen www.studiostylizacjiwnetrz.pl