Jeplights: Designer producten in Krimpen Aan Den Ijssel | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Jeplights
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Jeplights
Jeplights
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

'Van zaadje naar 'model' en via de compostbak tot lamp. Een wonderlijke weg voor de productie van een lamp'.

Jeplights zijn unieke  polyester lampen, ontworpen en gemaakt door beeldend kunstenaar Jeannette Ephraϊm. Jeplights hebben een echte pompoen als mal en omdat deze in het proces verloren gaat, is het eindresultaat zo uniek als de pompoen zelf. 

Van zaadje naar 'model' en via de compostbak tot lamp. Een wonderlijke weg voor de productie van een lamp. Een Jeplight is dan ook in zekere zin een seizoensproduct. De pompoenen zijn in het najaar rijp en moeten in de wintermaanden verwerkt worden tot 'halfproduct' van polyester. Als de pompoen nog aan de plant zit, wordt bij wijze van spreken al bepaalt of het een hanglamp of een staande lamp gaat worden.

De lampen worden op speelse wijze verwerkt met kleur, glas of hout. Dat maakt de Jeplights tot sfeervolle karakteristieke lampen, die altijd te herkennen zijn aan een uniek JEPnummer. Er zijn lampen voor binnen en voor buiten.

Diensten
De showroom en het atellier zijn te bezoeken op afspraak. Beeldende kunst op www.jepnet.nl
Servicegebieden
maken en ontwerpen
Adres
IJsseldijk 338-340
2922 BM Krimpen Aan Den Ijssel
Nederland
+31-610359937 www.jeplights.nl
Prof pin.png%7c51.9195688,4