Studio TOIMII: Designer producten in Utrecht | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Studio TOIMII
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Studio TOIMII
Studio TOIMII
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Als vormgevers ontwikkelen en ontwerpen we gebruiksproducten en interieurconcepten. Producten voor dagelijks gebruik die intuïtief werken en verwonderen in eenvoud. Ruimtes die aanspreken en uitnodigen. Om ieder moment te verrijken in schoonheid.
Dit doen we door de onderliggende behoefte van een vraag te vertalen naar een tastbaar gevoel in functie en vorm. Om zo inspirerende ideeën te realiseren en in samenwerking sprekende, duurzame oplossingen te ontwikkelen.

In het ontwikkelingsproces werken we samen met verschillende disciplines, van beoefende ambacht tot en met digitale innovatie. Er wordt onderzocht hoe materialen voelen, hoe kleuren passen en hoe vormen in gebruik worden ervaren. Vanuit daar ontwerpen we sterke oplossingen die intuïtief aansluiten in gebruik, met aandacht voor detail. Zodat een ontwerp blijvend werkt en verwonderd. Studio TOIMII is een industrieel ontwerpstudio in Utrecht en wordt gevormd door Peet de Vries en Gerben Hoogenboom. ‘TOIMII’ is Fins voor ‘het werkt’.

Diensten
  • industrieel product ontwerp
  • Vormgeving
  • user experience design
  • hygiënisch ontwerp
Servicegebieden
Utrecht
Adres
Vleutenseweg 127
3532 HA Utrecht
Nederland
+31-640295339 www.studiotoimii.com
Prof pin.png%7c52.0930808,5