Controlux Domotica: Elektriciens in Winssen | homify
Wijzig profielfoto
Wijzig omslag
Controlux Domotica
Controlux Domotica

Controlux Domotica

Controlux Domotica
Controlux Domotica
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

SERVICES

  • Domotica
  • Elektrotechniek

PROJECTEN

Controlux Domotica weet als de beste elektrotechniek te vertalen naar slimme oplossingen in nieuwe en bestaande woningen of bedrijfspanden. Wij maken wonen en werken comfortabeler, veiliger en zuiniger. Wij luisteren naar jouw wensen en vertalen die naar uniek maatwerk, zowel op het gebied van elektrotechniek als domotica.

Waarom Controlux? Wij ontzorgen je volledig: van concept tot realisatie. De installatie, programmering en oplevering van de domotica pakken wij allemaal zelf op. Zo nodig ook de elektrotechnische werken. Op die manier werk je slechts met één partij en weet je precies waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten. Een goed domotica systeem is gebaseerd op hoogwaardige apparatuur en een goede programmering. Alleen de beste merken kunnen zorgen voor een stabiel systeem. Daarom werken wij enkel met gerenommeerde merken om jouw ultieme domotica-beleving te kunnen realiseren. Niet alleen particulieren kunnen bij ons terecht, ook de (interieur) architect, installateur of aannemer kunnen bij ons rekenen op een onafhankelijk en betrouwbaar advies. Wij zijn thuis in comfort!

Servicegebieden
Nijmegen en omstreken
Adres
Dr de Sonnavillestraat
6645AM Winssen
Nederland
+31-487847893 www.controlux.nl
Prof pin.png%7c51.8811169,5