Studio Innsaei: Interieurontwerpers in Den haag | homify
Studio Innsaei

Studio Innsaei

Studio Innsaei
Studio Innsaei
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Studio innsaei is een ontwerpbureau met een geheel eigen ontwerpstijl.

Rustgevend met een gevoel een met de natuur te zijn, dit heb ik uitgewerkt in een luxueuze vorm met een eclectisch twist.

Moodboards, 3-d ontwerp programma. Groot netwerk aan furniture ontwerpers en inkoop bronnen zodat het beste wat de wereld te bieden heeft straks de perfectie combinatie in u woning zal gaan vormen

Om de klant zo’n prettig en helder als mogelijke ervaring te geven neem ik alle bijkomende taken die bij grote interieur projecten komen kijken op me. 

De studio richt zich grotendeels op interieurs, Door mijn liefde voor de kunst heb ik aan de studio een online gallery toegevoegd. Binnen de gallery vindt je verschillende collecties van mijn hand maar ook werken van kunstenaars die ik op beurzen heb ontmoet.

Alle kunstwerken die u hier kunt vinden vallen binnen de ontwerpstijl en kunnen dus gemakkelijk als een kers op de taart in u net door ons ontworpen woning worden toegevoegd.

Servicegebieden
Nederland en Den haag
Adres
2522sp Den haag
Nederland
+31-619450930 Www.studioinnsaei.com

    Je profiel is 82% compleet

    82%
    • Vul bijvoorbeeld het veld profieldetails in om je profiel te optimaliseren

    Maak je profiel compleet voor een betere ranking als gebruiker