Studio Nienke Hoogvliet: Designer producten in Delft | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Studio Nienke Hoogvliet
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Studio Nienke Hoogvliet
Studio Nienke Hoogvliet
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Studio Nienke Hoogvliet is een textiel, product en concept design studio gevestigd in Delft. Nienke (1989) studeerde in 2013 af van Lifestyle&Design op de Willem de Kooning Academie, met een minor in textiel. Met haar ontwerpen probeert ze bewustwording te stimuleren voor bepaalde onderwerpen waar zij door gefascineerd is. De meeste van haar projecten hebben iets te maken met kwetsbaarheid: in de mens, de maatschappij of in de natuur.De ontwerpen van Studio Nienke Hoogvliet zijn persoonlijk en poëtisch. Ze zijn meer dan een product, ze proberen de kijkers emoties te raken. De meeste ontwerpen van de design studio zijn dan ook conceptueel en esthetisch. Met een bijzondere interesse in natuurlijke materialen en productie processen zijn de meeste producten duurzaam en ambachtelijk.

Servicegebieden
Delft
Adres
Eliza Dorusstraat
2613ED Delft
Nederland
+31-646202224 www.nienkehoogvliet.nl
Prof pin.png%7c52.011114,4