K studio: Kunstenaars & handwerkers in Castricum | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3688:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
K studio
K studio

K studio

ReferenceError: window is not defined at DmsProfessionalPage.getUserData (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components/dms/DmsProfessionalPage.jsx?:101:21) at DmsProfessionalPage.render (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components/dms/DmsProfessionalPage.jsx?:130:36) at processChild (webpack:////var/www/homify.de/shared/node_modules/react-dom/cjs/react-dom-server.node.development.js?:3171:18) at resolve (webpack:////var/www/homify.de/shared/node_modules/react-dom/cjs/react-dom-server.node.development.js?:3013:5) at ReactDOMServerRenderer.render (webpack:////var/www/homify.de/shared/node_modules/react-dom/cjs/react-dom-server.node.development.js?:3436:22) at ReactDOMServerRenderer.read (webpack:////var/www/homify.de/shared/node_modules/react-dom/cjs/react-dom-server.node.development.js?:3395:29) at Object.renderToString (webpack:////var/www/homify.de/shared/node_modules/react-dom/cjs/react-dom-server.node.development.js?:3954:27) at __webpack_require__.then (webpack:///./app/assets/javascripts/react_ssr_components.js?:12:30) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7)
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
K studio
K studio
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

K studio is gespecialiseerd in recycle design.

De collectie van K studio bestaat uit sprookjesachtige  meubels met echte takken uit het bos. Alsof de
kastjes opnieuw boom worden. Ze  lijken zo weg   te kunnen wandelen, omdat er met het evenwicht is gespeeld.  De combinatie van de  grillige, ruige  takken  met de  keurig geschaafde kastjes uit het kringloopcircuit  is verrassend dynamisch.  Hoewel de objecten  breekbaar  en  frele  ogen zijn ze stabiel en gebruiksvriendelijk. De  fraai beklede laadjes zijn een mooi verrassingselement.

De collectie bevat ook ‘slow bowls’: gerecyclede houten schalen gecombineerd met echte slakkenhuisjes en slakjes van kunststof.

Elk ontwerp in onze collectie is uniek. Geen meubel, schaal of slakje is gelijk.

Naast onze eigen collectie, doen we veel maatwerk in opdracht. Neem gerust contact op als je een dierbaar meubel hebt dat een metamorfose nodig heeft, of een speciaal ontwerp wil laten maken.

 K studio staat voor hergebruik op een authentieke manier, unieke objecten die een toevoeging zijn in de jungle van overconsumptie. Er is nog zoveel moois dat een tweede kans verdient!

Servicegebieden
Castricum
Adres
Kleibroek 62a
1901SZ Castricum
Nederland
+31-640889567 www.kstudio.nl
Prof pin.png%7c52.5544761,4