PLEKvoor: Bouwondernemingen in Utrecht | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
PLEKvoor
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
PLEKvoor
PLEKvoor
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Bij PLEKvoor richten we ons primair op het verkopen, ontwikkelen en assembleren van seriematig geproduceerde, modulaire woningen. Gericht op zowel de woningmarkt als de recreatiemarkt. PLEKvoor werkt met passie aan het vernieuwen van de bouwsector.Dit doen we vanuit onze visie; “Vastgoed ontwikkelen als auto’s, verkopen als telefoons en recyclen als PETflessen”.We hebben een innovatief en intelligent systeem ontwikkeld. De basis wordt gevormd door industrieel geproduceerde koppelbare modules die op locatie aan elkaar geklikt worden; plug & play. Dit systeem brengen we uit onder twee labels, FOOM en KLIK. Beide met eigen producten, een eigen identiteit én doelgroep.

Diensten
Modulaire woningen geschikt voor zowel de recreatie- als de woningmarkt en zelfs in te zetten als zorgwoning.
Servicegebieden
Europa
Awards
B.HOUSE van ons merk FOOM (www.foom.nl) op Molecaten Park Hoogduin (Cadzand in Zeeland) is uitgeroepen tot het leukste strandhuisje in Nederland!
Adres
Postbus 13321
3507 LH Utrecht
Nederland
+31-850653273 plekvoor.com
Prof pin.png%7c52.08234,5