GHYCZY: Designer producten in Swalmen | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3688:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
GHYCZY
GHYCZY

GHYCZY

ReferenceError: window is not defined at DmsProfessionalPage.getUserData (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components/dms/DmsProfessionalPage.jsx?:101:21) at DmsProfessionalPage.render (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components/dms/DmsProfessionalPage.jsx?:130:36) at processChild (webpack:////var/www/homify.de/shared/node_modules/react-dom/cjs/react-dom-server.node.development.js?:3171:18) at resolve (webpack:////var/www/homify.de/shared/node_modules/react-dom/cjs/react-dom-server.node.development.js?:3013:5) at ReactDOMServerRenderer.render (webpack:////var/www/homify.de/shared/node_modules/react-dom/cjs/react-dom-server.node.development.js?:3436:22) at ReactDOMServerRenderer.read (webpack:////var/www/homify.de/shared/node_modules/react-dom/cjs/react-dom-server.node.development.js?:3395:29) at Object.renderToString (webpack:////var/www/homify.de/shared/node_modules/react-dom/cjs/react-dom-server.node.development.js?:3954:27) at __webpack_require__.then (webpack:///./app/assets/javascripts/react_ssr_components.js?:12:30) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7)
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
GHYCZY
GHYCZY
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Design House GHYCZY, gevestigt in Limburg, is opgericht in 1972 door de ontwerper Peter Ghyczy. Hij is een architect, uitvinder en designer. Inmiddels is hij wereldwijd bekend en wordt hij zeer gewaardeerd voor zijn creaties, welke veel ontwerpers hebben geinspireerd en nieuwe trends hebben gecreeerd. De producten die hij ontwerpt zijn tijdloos, industrieel-eigentijds, elegant en lux. Wij van GHYCYZ noemen het cosmopolitisch...

In een tijd van massa productie en trends, wordt de levensduur van producten steeds korter. Wij willen hierin verandering aanbrengen en geloven in producten van een blijvende waarde.

Elk product heeft een uniek karakter door de combinatie van de speciaal geselecteerde hoog waardige materialen, traditionele productie technieken en het patina dat onderdeel van het design is. Toewijding en zorgzaamheid tijdens het fabricage proces lijden tot perfectie van het product welk met recht het predicaat "luxe" verdient. 

Hoog waardig design met een tijdloos karakter dat soeverein in elk interieur past.

Diensten
  • ontwerp
  • productie
  • distributie van hoogwaardige design meubelen
Servicegebieden
  • design meubels
  • Maatwerk
  • exclusieve meubels
  • luxe meubels
  • innovatief design
Adres
Reubenberg 25
6071PS Swalmen
Nederland
www.ghyczy.nl
Prof pin.png%7c51.239295,6