riesgeurts: Designer producten in Weert | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
riesgeurts
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
riesgeurts
riesgeurts
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Van idee tot daadwerkelijk product. Ries Geurts is een jonge energieke industrieel ontwerper. Hij werkt in opdracht voor bedrijven, maar ook particulieren weten de weg naar betaalbaar maatwerk te vinden. Zijn kracht ligt hem in de mogelijkheid zelf te produceren (op kleine schaal) door ambacht te combineren met high-tech zijn de ontwerpen verfrissend en eigentijds.

Hij vindt het belangrijk zijn klanten te betrekken in het ontwerp proces, dit om snel tot een eerste idee te komen. Door samen met zijn klanten na te denken over ideeën betrekt hij het bedrijf of persoon bij het leukste deel van het proces en deelt zo zijn enthousiasme voor zijn vak. Ries geboren in Weert in 1986. Na de middelbare school heeft hij vier jaar Interior and Furniture Design gestudeerd in Den Bosch aan de DAT (design art and technologie). Tijdens deze studie heeft hij drie stages van zes maanden gedaan, de ene bij Piet Hein Eek in Geldrop, de tweede bij BRUNS in Bergeijk (inrichter van musea, informatie centra, science centra en maker van presentatiemodellen en blowups) en de derde bij JIT standbouw. Tijdens zijn studie aan de Design Academy werd bureau Hegge-id zijn leerschool. Hier realiseerde hij prototype voor nieuwe producten en werkte hij mee aan een aantal project. Na zijn studie aan de Design Academy Eindhoven, afdeling Man and Mobility, werkt hij momenteel in zijn eigen studio waar projecten gerealiseerd worden.

Servicegebieden
Weert
Awards
  • Winnaar Idee festival meubel 2013 Mookum.com
  • Eerste prijs GreenGenk prijsvraag 2014
Adres
parallelweg
6001HM Weert
Nederland
+31-614668868 www.riesgeurts.com
Prof pin.png%7c51.2495584,5