Dutch Duo Design: Designer producten in Velp | homify
Dutch Duo Design
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Dutch Duo Design
Dutch Duo Design
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Dutch Duo Design is het ontwerpbureau dat bestaat uit Titia Regterschot en Anita Haver. Na dertig jaar actief te zijn als styling/kunstadviseur  en binnenhuisarchitect hebben zij  in 2013 Dutch Duo Design opgericht. 

Onder deze naam brengen zij hun autonome ontwerpen uit. Het label bestaat uit verlichtingsarmaturen, accessoires en meubelen. Alle ontwerpen van DDD zijn terug te voeren naar het platte vlak. Hierin worden de basisvormen uitgewerkt. Door deze vormen te stapelen,te rijgen, te buigen of te vouwen ontstaat het uiteindelijke product. De ontwerpen van Dutch Duo Design zijn helder en transparant. De basisvormen zijn eenvoudig en daardoor schakelbaar in het platte vlak. Het drie in één concept is daarvan een voorbeeld. Hierbij vormt de buitenvorm de binnenvorm. Omdat in het productieproces zo weinig mogelijk materiaal verloren gaat is het mogelijk de ontwerpen voor een realistisch budget te laten maken  door gerenommeerde Nederlandse producenten waar DDD erg veel waarde aan hecht.

Dutch Duo Design heeft een eigen esthetiek die niet terug te voeren is naar trends. Als kunstadviseur en styliste ben je dagelijks bezig met inspirerende kunstvormen en styling elementen. Een overvloedige basis voor de ontwerpen van Dutch Duo Design.

Diensten
ontwerpbureau voor design
Servicegebieden
Velp
Adres
Bergweg 74
6881 LT Velp
Nederland
+31-630867050 www.dutchduodesign.nl
Prof pin.png%7c51.9992334,5