Architéma Architectuurstudio: Architecten in Rotterdam | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Architéma Architectuurstudio
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Architéma Architectuurstudio
Architéma Architectuurstudio
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

rationeel ontwerpen ‑ slim bouwen

Architéma Architectuurstudio ontwerpt en realiseert evocatieve architectuur. Ons motto – ‘rationeel ontwerpen – slim bouwen’ verwijst naar een gebalanceerde wisselwerking tussen ontwerp en bouwproces. Dankzij een gecombineerde expertise van zowel bouwmanagement als architectonisch ontwerp is Architéma in staat regie te voeren over een efficiënt en goed georganiseerd ontwerp- en bouwproces, van eerste schets tot oplevering. Hoewel van Schiedamse oorsprong, is het architectenbureau sinds 2012 gevestigd in Rotterdam.

Adres
Thurledeweg 95
3044 ER Rotterdam
Nederland
+31-104047225 www.architema.nl
Prof pin.png%7c51.9253286,4