Studio Doccia: Interieurontwerpers in Zwolle | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Studio Doccia
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Studio Doccia
Studio Doccia
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Oliver Drent (1979) ontwerpt hoogwaardige interieurconcepten voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Vanuit de visie dat een stijlvol ontwerp draait om het juiste evenwicht tussen detaillering en eenvoud.

Studio DOCCIA zet kwaliteit en deskundigheid breed in en werkt aan een grote diversiteit van projecten.

Het ontwerpen van een opzichzelfstaand object of ruimte, tot het maken van een compleet interieurconcept. Hierbij wordt geen onderscheid gemaakt tussen de ontwerpen van residentiële woningen, bedrijfsgebouwen en praktijken of beursexposities. 

Alle ontwerpen worden in tekeningen en impressies vertaald en tot in detail uitgewerkt.

Een goed ontwerp begint bij heldere afspraken. Tijdens een intakegesprek worden wensen geïnventariseerd, wordt de sfeer bepaald en wordt het budget besproken.

Als de wensen volledig in beeld zijn wordt er gestart met de eerste schetsen. Al naar gelang de omvang en aard van het werk wordt gebruik gemaakt van externe adviseurs, bijvoorbeeld op het gebied van constructie, installatietechniek en brandveiligheid.

Door samenwerking met diverse leveranciers en bouwkundig specialisten kunnen projecten turnkey worden aangeboden.

Servicegebieden
Zwolle
Adres
Vivaldistraat 51
8031JB Zwolle
Nederland
+31-387635006 www.studiodoccia.nl
Prof pin.png%7c52.5287323,6