HAVA | Houtbouw

Beoordelingen

Bij ons mooie buitenkamer met schuur geplaatst heeft een mooie uitstraling en degelijk gebouwd. De mensen van Hava houtbouw zijn vriendelijk en denken met je mee om een zo goed mogelijk ontwerp te maken. Service is ook prima op vrijdag gebeld dat de deur wat klemde en disdagmorgen stond er al een timmerman op de stoep om dat te verhelpen. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat.
meer dan 2 jaar geleden
Supper service en vriendelijk peroneel
bijna 3 jaar geleden
Hava heeft in onze tuin een prachtige veranda ontworpen en gebouwd. Ze zijn zeer kundig, inventief, denken mee en ze werken heel hard. Ook hebben ze de mooie hoekbank getimmerd. Wat zijn we er blij mee! Wil je ook zo'n fijne veranda in je tuin? Ik raad zeker Hava aan!
meer dan 3 jaar geleden
Wij hebben een overkapping met glazen schuifpui en 6 meter schutting laten plaatsen door dit bedrijf. Wij zijn zeer tevreden over het hele gebeuren van a tot z. Denken mee zoeken naar oplossingen. Erg nette vriendelijke mensen die hard werken. Zelfs dat de buren op laatste moment ook mee doen was geen probleem. Goed materiaal niet te vergelijken met standaart blokhutten zoals bij concurrenten.
meer dan 3 jaar geleden
SUPER! Erg tevreden met onze nieuwe veranda. De veranda was snel geplaatst en ziet er straks uit. Bij ons in de buurt staan meer veranda’s en ze lijken allemaal erg op elkaar maar als je echt naar de details kijkt dan zie je dat de veranda’s van HAVA er echt bovenuit steken. De mannen werken hard en er wordt goed met je meegedacht. Bertwin en Gerard bedankt! Familie Talman
meer dan 3 jaar geleden
We zijn heel blij met de prachtige schuur die HAVA bij ons heeft gebouwd. Hardwerkend team dat goede service verleent. Zou bij een volgend project zeker weer voor dit bedrijf kiezen.
meer dan 3 jaar geleden
Dit bedrijf doet beloftes maar komen die niet na. Na diverse belletjes en inspreken wordt er niet teruggebeld. Op gemaakte afspraken komt men niet terug en men is onbereikbaar. Offertes worden niet opgesteld of blijven vaag. Kortom geen zaken doen met dit bedrijf.
meer dan 3 jaar geleden
Vraag beoordeling aan