Qupix®: Interieurarchitecten in Almere | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Qupix®
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Qupix®
Qupix®
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Waar Qupix® voor staat is voornamelijk het vormgeven, adviseren en begeleiden van ruimtelijke communicatie op het gebied van kleinschalige architectuur. Een groot deel van ons werk is gericht op beursstands, maar wij zijn ook actief bij het ontwerpen van interieurs(retail) en ruimtelijke objecten op locatie(hip: guerilla architecture).

In principe kunnen wij het gehele traject van probleemstelling tot en met de oplevering aanbieden (vergunningen, aanbestedingen, drukwerk, bouwmanagement etc), maar ook voor deelopdrachten kunnen wij worden ingezet. Het kan voorkomen dat wij alleen het ontwerp en visuals leveren of zelfs alleen de bouwbegeleiding.

Qupix® levert kwaliteit, wij staan in het Register voor Architecten en hebben een zeer ruime ervaring met het adviseren, ontwerpen én begeleiden van communicatieprojecten wereldwijd, voor bijvoorbeeld grote merken als Nestlé, Boskalis, Rockwool, Carhartt, O3B Networks etc... Mede door onze ruime ervaring hebben wij een gespecialiseerd, werelwijd netwerk om ons heen gebouwd met betrouwbare leveranciers die kwaliteit leveren waar wij voor staan. 

Als laatste punt is verbazing ons motto. Wij willen dat de opdrachtgever echt verbaasd is over het resultaat en de prijs waarvoor wij dat kunnen ;)! En dat is ons tot nu toe gelukt!

Diensten
  • Beursstand
  • Interieurarchitectuur
  • Woningbouw
  • Visualisaties
  • Grafisch Ontwerp.
Servicegebieden
Midden Nederland en Almere
Adres
Kwartaalstraat 51
1335KG Almere
Nederland
+31-633920952 www.qupix.nl
Prof pin.png%7c52.4038169,5